Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Організатори Майдану підприємців вирішили, як діяти далі

За право людини 5000 переглядів

Опубліковано - 22.11.2010 09:51 | Всі новини | Версія для друку

Організатори Майдану підприємців вирішили, як діяти далі
Організатори Майдану підприємців вирішили, як діяти далі
Кілька десятків координаторів малого і середнього бізнесу з усіх регіонів країни зібралися вчора у Вінниці для вироблення спільної позиції, повідомляє прес-служба Ради об’єднань підприємців України.

Керівники координаційних рад узгоджують подальші протестні дії та створюють «дорожню карту» майбутніх акцій з огляду на ухвалення 18 листопада цього року Верховною Радою України Податкового кодексу.

На думку багатьох координаторів, після безпрецедентного резонансу стихійних незадоволень лише рівноправний і конструктивний діалог з владою дасть шанс домогтися вета Президента на Податковий кодекс, а не безкомпромісно загострювати конфлікт надалі. «Підприємцям важливо не дозволяти політичним силам використовувати себе і втягувати в політичні ігри задля чиєїсь вигоди, бо, приходячи до влади з нашою допомогою, такі союзники одразу забувають про власні солодкі обіцянки», – заявила, зокрема, координатор Ради об’єднань підприємців України Алла Алєксєнцева. На її переконання, хвиля протестів допоможе підприємницькому руху звільнитися від нав`язування чужої політичної волі та навчитися виробляти власні рішення й змушувати владу і опозицію виконувати їхні обіцянки.

Учасники зборів зауважили, що ухвалення і підписання Податкового кодексу означатиме, що з 1 січня 2011 року для переважної більшості представників малого та середнього підприємництва та для їх найманих працівників стане неможливим звести кінці з кінцями, заробити на шматок хліба, заплатити за квартиру та навчання дітей. Зрештою, багато хто опиниться на вулиці без даху над головою, підсумовується в повідомленні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.