Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українці піднімають протести проти Податкового кодексу по всій країні (відео наживо)

За право людини 6217 переглядів

Опубліковано - 22.11.2010 12:13 | Всі новини | Версія для друку

Українці піднімають протести проти Податкового кодексу по всій країні (відео наживо)
Українці піднімають протести проти Податкового кодексу по всій країні (відео наживо)
Окрім столиці протестувальники проти Податкового кодексу вийшли на вулиці Житомира, Тернополя та Полтави.

На підтримку акції протесту проти нового Податкового кодексу у Києві, в інших містах України також вийшли на вулиці невдоволенні підприємці.

Так близько 300 представників малого і середнього бізнесу вранці пікетували Житомирську облдержадміністрацію на знак протесту. Учасники акції - переважно жителі Житомира та Житомирського району. Вони вигукували: "Ганьба!", "Ні – Податковому кодексу!".

У Тернополі підприємці на знак протесту проти Податкового кодексу перекрили дорогу, яка веде з міста у південному напрямку.

Як повідомила голова профспілки підприємців Тернопільського центрального ринку Наталія Шоломейчук, до такої форми протесту люди вдалися у зв'язку з тим, що попри звернення до влади Податковий кодекс було ухвалено.

За її даними, дорогу на пішохідному переході поблизу приміського села Велика Березовиця перекривають близько 100 людей. Вони заблокували дорогу близько 10.00.

Вона також повідомила, що паралельно відбувається акція протесту біля Тернопільської облдержадміністрації.

На площі біля Полтавської облдержадміністрації проходить мітинг підприємців, які вимагають від президента накласти вето на Податковий кодекс.

Учасники мітингу також засуджують депутатів Верховної ради, які голосували за ухвалення Податкового кодексу.

На трибуні організатори мітингу встановили плаху з сокирою ката.

Вона, на думку ініціаторів цієї "декорації", повинна нагадувати всім причетним до ухвалення Податкового кодексу, проти якого виступали підприємці, про їхню неминучу "політичну смерть".

Тисячі мітингувальників перекрили рух в центрі Києва

Підприємці вимагають вето на Податковий кодекс, а також відставку уряду, члени якого підготували такий непрофесійний документ.

Кількатисячна колона учасників акції протесту проти прийняття Податкового кодексу з Майдану Незалежності скандуючи "Ганьба!" попрямувала у бік вулиці Банкової і перекрила рух по вулиці Інститутській.


Перш ніж попрямувати на Банкову до Адміністрації президента, учасники акції зачитали свої вимоги до Віктора Януковича, серед яких вето на Податковий кодекс, а також відставка уряду, члени якого підготували такий непрофесійний документ.

Також учасники акції заснували "Головну книгу чорної пошани України (ГКЧП)", в яку планують заносити "найбільш гідних антинародних представників влади".

При цьому учасники зобов'язалися не голосувати на виборах ні за одну політичну партію, представник якої буде занесений в цю книгу, не класти ні копійки в банк, серед засновників якого буде людина, занесена в цю книгу, а також не співпрацювати з представниками бізнесу, які потраплять в чорну книгу українську пошани.

Нагадаємо, міліція не пустила до Києва 140 автобусів з учасниками акції протесту з різних регіонів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.