Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Паніка у Севастополі

Надзвичайна подія 8162 перегляди

Опубліковано - 9.11.2006 12:32 | Всі новини | Версія для друку

Паніка у Севастополі
Паніка у Севастополі
Сьогодні з ранку у м. Севастополі місцева влада звенулася до громадян із проханням не вживати у їжу водопровідну воду. Наразі про причини такого звернення нічого не відомо. Містом поповзли чутки.

У торговій мережі Севастополя сьогодні зранку за одну годину розкупили практично всю питну воду у зв’язку з офіційною інформацією про непридатність водопровідної води для приготування їжі.

Від 7-ї ранку Севастопольська державна регіональна ТРК пускає в ефірі рядок-оголошення, що „у зв’язку із сильними опадами і паводком на річці Чорна питна вода у водопровідній системі міста Севастополя тимчасово непридатна для приготування їжі і пиття”. Рекомендовано „використовувати воду лише в технічних цілях”. В інформації зазначається, що це стосується мешканців Балаклави, Корабельної сторони проспекту Перемоги (Нахімовський район), міста Інкерман, Ленінського і Гагарінського районів, що охоплює більшу частину міста.

Вже близько 8-ї ранку питної води у тарі об’ємом 5 літрів у магазинах не можна було купити, а пізніше - і в меншій тарі, у продажу залишилася лише газована мінеральна вода. „Водний” ажіотаж в магазинах міста триває.

Паніці сприяє й те, що вночі та зранку по місту дуже швидко поширюються чутки про начебто потрапляння в річку Чорна отруйної рідини "фенол". За іншими чутками, у воду потрапило ракетне пальне.

В управліннях з надзвичайних ситуацій (міськдержадміністрації і МНС по Севастополю) подробиць не повідомляють. У прес-службі Севастопольської міської державної адміністрації повідомили, що наразі „йде велика нарада з цього питання” під керівництвом голови Севастопольської міської державної адміністрації Сергія Куніцина.

Наразі очевидно, що совєтська система у місті “слави російських моряків” працює у найкращих комуністичних традиціях - влада брутально порушує право українських громадян на правдиву інформацію. А оскільки це стосується здоров'я десятків тисяч громадян України, то у подібних діях місцевої влади вже присутні ознаки кримінального злочину.

Проте, за сталою традицією, і столичні й місцеві правоохоронці зберігають олімпійський спокій і вірність клановій чиновницкий системі. А відтак, виникає питання: чи розповсюджується дія українських законів й державного керівництва на місто Севастополь? Чи там чекають вказівок із Москви?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.