Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політика Януковича - геморой для України?

Чудасії і дивацтва Регіон: Миколаївська область 23463 перегляди

Опубліковано - 31.05.2011 19:21 | Всі новини | Версія для друку

Думку про те, що політика Президента - наш геморой ми відразу з обуренням відкидаємо: хіба могло таке комусь прийти в голову?
Думку про те, що політика Президента - наш геморой ми відразу з обуренням відкидаємо: хіба могло таке комусь прийти в голову?
Рекламні щити іноді здатні зіграти з людиною злий жарт, навіть якщо ця людина обіймає вельми високу посаду - хоч і Президента. У Миколаєві білл-борд Януковича розмістили впритул з рекламою лікування геморою

Як повідомляє інтернет-видання “Миколаївський Оглядач”, в одному з найжвавіших місць Миколаєва, на Пушкінському кільці, до візиту Президента Януковича розмістили рекламний щит, прикрашений бадьорим, немов ранкова зарядка з похмілля, гаслом «Миколаївщина підтримує політіку Президента України В. Ф. Януковича».

Все б нічого, - але ось тільки поряд висить інший щит, з не менш бадьорим гаслом «Лікування геморою без операцій». У чому був сенс розміщення цих щитів поруч, буквально впритул один до одного - не відомо.

Думку про те, що політика Президента - наш геморой ми відразу з обуренням відкидаємо: хіба могло таке комусь прийти в голову? Швидше за все автори цієї інсталяції хотіли показати народу наскільки доступнішим стали при Президентові Януковичу медичні послуги - тим більше, що на щиті про лікування геморою всім обіцяють знижку аж на 50%.

А геморой обрали для більшої, так би мовити, переконливості: он, мовляв, куди дісталися!

Від “Аратти”. Цікава може вийти історія, якщо про цей випадок дізнаються браття-китайці, які в одній з аптек поруч з поличкою для ліків розмістили рекламний "слоган" - "Дупі погано - геморой", і які захочуть скористатися миколаївським рекламним ноу-хау. Це ж так можна і на міжнародний скандал нарватися!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.