Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вага жінки є запорукою міцного шлюбу?

Він і Вона 15003 перегляди

Опубліковано - 20.07.2011 16:50 | Всі новини | Версія для друку

А може - вага не головне? На малюнку - Хільда, героїня цілої серії малюнків в стилі pin-up американського художника Дуейна Брайєрса
А може - вага не головне? На малюнку - Хільда, героїня цілої серії малюнків в стилі pin-up американського художника Дуейна Брайєрса
Фахівці університету Теннесі оприлюднили результати чотирирічного дослідження, присвяченого взаєминам між подружжям, згідно з якими стосунки триватимуть довше, якщо вага дружини не буде перевищувати вагу чоловіка.

В ході дослідження науковці відібрали 169 подружніх пар у віці до 35 років та попросили всіх учасників проекту раз на півроку протягом чотирьох років записувати свою вагу, вказуючи, наскільки щасливий кожен з них у шлюбі. Таким чином вони збиралися простежити, чи впливає вага подружжя на міцність їхніх стосунків.

У результаті виявилося, що найміцніші стосунки були в тих сім'ях, де чоловік важив більше за дружину.

Однак експерт з родинних стосунків Джин Ханна Едельштейн не згодна з висновками дослідників з Теннессі. "Я сильно сумніваюся, що чоловіки можуть кинути своїх дружин тільки через те, що ті важать більше за них. Для розірвання шлюбу мають бути куди вагоміші причини", - заявила вона.

Нагадаємо, що американські науковці з Берклі (Каліфорнія) заявили, що схожість характеру та загальні інтереси є запорукою щасливого сімейного життя. І так вони спростували популярне твердження, що "протилежності притягуються".

Раніше американські вчені з'ясували, що гроші - чинник ризику подружньої зради. Соціологи провели дослідження і дійшли цікавих висновків. Чоловіки, які матеріально залежать від своїх дружин, вп'ятеро більше схильні до зради порівняно з чоловіками, чий рівень доходів однаковий або вищий, ніж у дружини.

Науковці також з'ясували, що для чоловіка за спільного життя з жінкою обійми й поцілунки набагато важливіші, ніж секс. Науковці обстежили понад 1000 пар, що провели разом від 1 до 50 років. Половина цих союзів існує щонайменше 25 років, а вік їхніх учасників - від 40 до 70 років. Виявилося також, що для жінок секс не просто важливіший - після півтора десятка років, проведених разом з чоловіком, він стає лише приємнішим.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.