Росія прикупила українського м'яса. Мабуть у Кремлі вичерпуються запаси |
Про це журналістам повідомив голова Державного департаменту ветеринарної медицини Іван Бісюк.
“І ще додалися два м’ясопереробні підприємства - Барський і Шепетівський”, - сказав він. За його словами, ці дозволи були видані в понеділок, 27 листопада.
Він також відзначив, що до кінця цього року очікується продовження перевірок російськими фахівцями м’ясопереробних і молокопереробних українських підприємств.
При цьому він уточнив, що хотілося б, щоб були ще перевірені 12-15 м’ясопереробних і близько 5 молокопереробних підприємств.
Бісюк підкреслив, що зараз Ветслужба перевіряє ці підприємства на предмет їх відповідності російським вимогам.
Як повідомлялося, раніше “Россільгоспнагляд” дозволив експорт м’яса “Конотопм’ясу” (Сумська область) і “Ватутінському м’ясокомбінату” (Черкаська область).