Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Запутініст” і українофоб Болдирєв все ще прагне порушити цілісність України

Імперія «Совок» 11261 перегляд

Опубліковано - 26.11.2011 04:15 | Всі новини | Версія для друку

Болдирєв - великий патріот Росії, Сибіру, водкі, проституток і Путіна
Болдирєв - великий патріот Росії, Сибіру, водкі, проституток і Путіна
Депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв, відомий своїми антиукраїнськими заявами, вважає, що Україна не може перебувати в нинішньому складі і має позбутися Галичини.

Про це він заявив під час виступу на посольських вечорах посла Російської Федерації в Україні, присвячених 65-річчю Нюрнберзького процесу в Києві, повідомляє “Українська правда”.

"Я переконаний, що у моєї країни немає майбутнього без подолання наслідків пакту Молотова-Рібентропа, тому що в одних кордонах утримувати Галичину і Донбас, Галичину і Крим можна тільки силою", - заявив депутат.

За його словами, "УРСР створили три кривавих диктатора - Ленін, потім Сталін, який приєднав весь захід, скориставшись правом сили і Хрущов, який для балансу етнічного та ментального приєднав Крим".

"Цю країну можна утримати, тільки маючи НКВД, МГБ, КДБ і КПРС. А зараз, що ми можемо запропонувати?! Нашу рідну Генпрокуратуру чи що?! Ось на якій підставі втримаються всі ці території разом?", - зазначив депутат.

"Тому я вважаю, Україна стане стійкою країною після того, як позбавиться або від заходу, або від сходу. Я за те, щоб вона позбулася від Галичини. Якщо прибрати Галичину з моєї країни і залишити справжню Україну з Донбасом і Кримом, це і буде першая Росія. А там буде Російська Федерація", - вважає "регіонал".

Свій виступ Юрій Болдирєв закінчив словами про те, що "Галичина - наріст на тілі України".

Пізніше у своєму виступі Петро Порошенко висловив своє обурення висловлюваннями "регіонала".

"Я взагалі не розумію, яким чином політик, який представляє правлячу партію, виступає з такими заявами і при цьому має шанс сидіти в парламенті і голосувати за партію, яка є лідируючою в моїй країні! Для мене це абсурд. Якщо ти поет, то склади мандат і йди писати вірші", - заявив Порошенко.

Як відомо, відповідно до Конституції територія України в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканною.

На особистому сайті Болдирєв розмістив написаний у 2009 році російською мовою вірш “Галичина - наріст на тілі України”

Галиция - нарост на теле Украины.
На дерева стволе, как чага или хост.
Пока он соки пьёт - лишь гриб он, если ж ныне
Его отрезать - он лекарство. В рост
Пойдёт любовь её к нам, наша к ней.
Благослови, Господь, расстаться поскорей!


Пише Болдирєв і пісні, а теми бере з власного життя. Теми глибокі, достойні народного обранця:

Наша встреча вряд ли тянет на романтику,
Только сразу ко мне в сердце залегла,
Имя царское, по-русским меркам, Катенька,
Почему-то для работы ты взяла.
ПРИПЕВ:
Проститутка, ты, моя, проституточка,
Не на час зайду, зайду на минуточку,


В червні 2010 р. в Лівадії під час фестивалю «Вєлікоє русскоє слово» Юрій Болдирєв заявив, що маючи у своєму складі Галичину, Україна буде перебувати в перманентній політичній кризі, і ніколи не відбудеться як повноцінна держава

В 2006 році Болдирєв на Світовому конгресі співвітчизників у Санкт-Петербурзі для вирішення проблеми знелюднення російського Сибіру і масової міграції китайців запропонував переселяти туди громадян України з Волині та Житомирщини.

Болдирєв віддавна себе асоціює лише з Росією, хизується своїм російським патріотизмом і дотримується поглядів Путіна, якого славить і возносить.

В ще одному власному вірші "Разговорє по-русскі" Болдирєв переймається лише проблемами Росії:

Посидим, за жизнь поговорим.
Что за разговор без рюмки водки?
Слышал, Мир Россию очернил.


Цей українофоб також доводить, що жодної України «не було, немає й не буде», цитуючи тексти Пилипа Орлика, де сподвижник Івана Мазепи часто вживає стосовно України поняття «Русь» і «козача нація».

Від “Аратти”. Ми впевнені, що незабаром, великий патріот Росії, Сибіру, водкі, проституток і Путіна, позбудеться нарешті громадянства ненависної йому держави і вкупі зі своїми однодумцями поїде вирішувати проблеми знелюднення того самого Сибіру і масової міграції китайців. Ми переконані, що там його бурхлива енергія і творчий пафос знайдуть найефективніше застосування.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.