Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партія “УДАР” пропонує Об’єднаній опозиції узгодити спільну програмно-ідеологічну платформу

Вибори-2012 6237 переглядів

Опубліковано - 1.02.2012 18:51 | Всі новини | Версія для друку

Партія “УДАР” пропонує Об’єднаній опозиції узгодити спільну програмно-ідеологічну платформу
Партія “УДАР” пропонує Об’єднаній опозиції узгодити спільну програмно-ідеологічну платформу
Задля ефективності і узгодженості дій опозиційних сил «УДАР» закликає партії, які підписали Угоду про спільні дії Об’єднаної опозиції, обговорити та ухвалити спільні програмні засади – як для участі опозиції у виборчій кампанії 2012 року, так і для створення коаліції у парламенті наступного скликання.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Цим засадам мають відповідати виборчі програми партій-учасників Угоди, – вважають в партії «УДАР». – Вони повинні стати платформою для конкретних дій та ініціатив демократичних сил у парламенті. «УДАР» пропонує до обговорення своє бачення таких засад».

У заяві партії «УДАР» йдеться про те, що зміна влади є необхідною, але недостатньою умовою для зміни ситуації у країні. Адже об’єднання проти когось – короткотермінове. Тільки об’єднання навколо європейських демократичних цінностей дозволить розірвати замкнене коло корупції, соціально-економічної кризи та неефективності управління.

Сьогодні у нас є не тільки спільний ворог – авторитарний режим, а й спільна мета: перетворення України на демократичну справедливу державу. Це означає:

* Європейську інтеграцію як впровадження європейських принципів: демократії, поваги до свободи людини, верховенства її прав та інтересів.

* Підпорядкування інтересів держави виключно інтересам громадян. Запровадження механізмів реального контролю громадян за владою та простих і дієвих процедур припинення повноважень вищих посадових осіб.

* Створення економіки рівних можливостей, яка поєднуватиме ринкову конкуренцію з соціальним захистом. Запровадження сприятливих умов для створення робочих місць і ведення своєї справи.

* Утвердження єдності країни – ми усі є Український народ. Підвищення конкурентоспроможності української культури.

* Розвиток місцевого самоврядування, надання йому широких повноважень і необхідних коштів для їхньої реалізації.

* Утвердження законності і справедливого правосуддя. Позбавлення політиків можливості впливу і тиску на суд. Перетворення правоохоронних органів з репресивної системи на систему захисту прав людини.

* Жорстку та безкомпромісну боротьбу з корупцією. Відповідальність чиновників за корупційні злочини, свавілля, перевищення повноважень. Прозорість державних фінансів, тендерних процедур, доходів і витрат чиновників.

«Послідовна реалізація цих принципів дозволить Україні не просто повернутися у європейську родину, а й унеможливить відродження авторитарного корумпованого режиму», – йдеться в заяві партії «УДАР».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.