Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Донеччині затримали маніяка-педофіла

Кримінал Регіон: Донецька область 8346 переглядів

Опубліковано - 25.12.2006 21:36 | Всі новини | Версія для друку

На Донеччині затримали маніяка-педофіла
На Донеччині затримали маніяка-педофіла
В кінці жовтня цього року в артемівській сім‘ї трапилось горе. 10-літня дівчинка ввечері пішла до магазину і не повернулася додому.

Ані до лікарень, ані до моргів її тіло не доправляли. Батьки Яни не покладали рук і зверталися не тільки до міліції, а й до гадалок і провидиць. Утім, результату у пошуку дівчинки це не дало. Не пройшло і місяця, як із схожою заявою звернулася ще одна родина. Тоді стало зрозуміло, що мова йде про маніяка-педофіла.

Покласти край діяльності педофіла допоміг випадок. Полюючи на свою нову жертву, маніяк не побачив, що 13-літня Альона була з подружкою. Просто та на кілька хвилин відійшла в сторону. Погрожуючи дівчинці ножем, маніяк потягнув її до кущів, де їх і побачила подруга дівчинки. На здивування правоохоронців вона не розгубилася, а здійняла галас. Чим і злякав злочинця.

Вадим Леонтьєв, в.о. керівника Артемівського міськвідділу міліції:
«У розкритті даного злочину нам допомогла подружка, яка мало того, що не злякалася, проявила себе дуже мужньо, рішуче, вона ще і дуже добре запам'ятала зовнішність нападаючого, хоча в принципі це було в нічний час і в темному місці».

Втікаючи з місця злочину, маніяк завдав дівчинці удар ножем в шию. Врятував життя постраждалій комірець її куртки. Поки дівчинці надавали медичну допомогу, її подружка давала свідчення, що й допомогло правоохоронцям в короткий термін затримати злочинця.

Як виявилось, затриманий щойно вийшов з тюрми за той самий злочин. Що саме штовхало злочинця повторювати скоєне, зрозуміло він пояснити не в змозі.

Ігор Копченко, старший слідчий прокуратури м. Артемівська:
«Він до ладу пояснень не дає, тобто якісь смутні, далекі від цього світу пояснення. Тобто, - захотілося піти туди-то, поговорити, захотілося вступити в статевий акт, а чому саме згвалтування проти волі, він не пояснює».

Єдине, що пояснює підозрюваний – причину вбивств.

Підозрюваний:
«Я взял достал нож. – Для чего? - Чтобы убить ее. – Чтобы убить зачем? – Чтобы она не рассказала. – Чтобы она не рассказала о чем? – Об изнасиловании. – Об изнасиловании ее? – Да».

Зараз звинувачений проходить судово-медичну експертизу. Якщо його визнають осудним, то йому загрожує довічне ув‘язнення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.