Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Народна любов не така вже й палка. Донецька мерія вже підстраховується перед Банковою?

Вибори-2012 Регіон: Донецька область 5845 переглядів

Опубліковано - 26.10.2012 13:36 | Всі новини | Версія для друку

Народна любов не така вже й палка. Донецька мерія вже підстраховується перед Банковою?
Народна любов не така вже й палка. Донецька мерія вже підстраховується перед Банковою?
Донецька міська рада заявляє про загрозу зриву виборів опозиційними партіями та кандидатами.

Про це сказано в заяві, прийнятій сьогодні, 26 жовтня, на 23-ій сесії міської ради.

"Останнім часом все частіше від опозиційних сил лунають заклики про необхідність бойкотування виборів, дається оцінка нелегітимності виборчої кампанії, робляться заяви про порушення виборчого законодавства. У цій ситуації виникає загроза зриву виборів, пов’язана з незацікавленістю опозиційних сил побачити реальне волевиявлення мешканців Донецька", - йдеться в заяві.

Донецькі депутати побоюються, що всілякі "радикальні організації" блокуватимуть роботу виборчих дільниць, дільничних і окружних виборчих комісій, псуватимуть бюлетені і всіма іншими незаконними способами зриватимуть процес голосування.

Щоб не допустити цього, депутати міськради закликають мешканців міста прийти на виборчі дільниці і висловити довіру одній із політичних сил і кандидатів, які зможуть забезпечити стабільність і благополуччя.

Як повідомлялося раніше, вибори Ради відбудуться 28 жовтня за змішаною пропорційно-мажоритарною системою: 225 депутатів обираються за списками партій (для проходження в Раду необхідно подолати бар’єр 5%), ще 225 - за мажоритарними округами.

Від “Аратти”: ми неабияк здивовані появою такої заяви органу самоврядування, який цілком і повністю контролюється Партією регіонів. Особливо на тлі вражень від останнього візиту гаранта у Донеччину. Як відомо, з цієї нагоди місцева влада "зачистила під нуль" всіяку агітацію політичних партій і кандидатів, які не є "правильними", тобто не від ПР. Мабуть бажаючи показати Вікторові Федоровичу, що у регіоні вже встановлено міцну однопартійну систему.

І тут - откаої! Напередодні виборів місцева ПР самокритично визнає, що злегка прибрехали Лідеру і опозиційні партії і кандидати не тільки вижили, а й могуть вплинути на "плановий" результат.

Втім, поживемо - побачимо.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.