Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опозиція зафіксувала спражнє «свято демократії» на Луганщині

Вибори-2012 Регіон: Луганська область 7673 перегляди

Опубліковано - 28.10.2012 14:35 | Всі новини | Версія для друку

Опозиція зафіксувала спражнє «свято демократії» на Луганщині
Опозиція зафіксувала спражнє «свято демократії» на Луганщині
Активістами та спостерігачами від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» зафіксовано ряд фальсифікацій виборчого процесу в Луганській області.

Про це повідомляє прес-служба Луганського обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції.

Так, в Луганську в ніч на 28 жовтня невідомі увірвалися в будівлю ОВК №104 і намагалися «зламати» комп’ютер системного адміністратора.

«Зловмисники вибили двері ОВК, але на комп’ютер часу не вистачило - спрацювала сигналізація. На місце події були викликані представники правоохоронних органів. У даний момент за фактом події складено акт», - йдеться у повідомленні.

У той же час фальсифікації з медичними довідками призвели до збільшення кількості луганчан, які включені в список для голосування на дому, на 15 000 людей (з 42 111 до 56 393 виборців).

Також на Луганщині зафіксовані численні факти підкупу виборців.

На виборчих дільницях 109-го округу в Ленінському районі Луганська спостерігачами та журналістами зафіксований підкуп виборців-пенсіонерів з боку одного з кандидатів.

Зокрема, біля дільниць стоять «блакитні» намети, де виборцям роздають талони на безкоштовні продовольчі пайки. Підкуп ведеться абсолютно відкрито.

Крім того, на дільниці №440326 в Луганську, у Будинку пристарілих, медики «допомагали» проголосувати пенсіонерам і вказували виборцям, за кого проголосувати в бюлетені.

У результаті практично всі з 200 його мешканців проголосували за Партію регіонів і кандидата-мажоритарника від цієї партії Володимира Гончарова.

Також у місті Новопскові спостерігачі від Об’єднаної опозиції зафіксували підготовку до використання у виборчому процесі «мертвих душ».

Після цього подібна схема може бути використана у населених пунктах району, а також на виборчих дільницях Сєвєродонецька та Рубіжного.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.