Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В інтернеті вже з’явилися подробиці про Windows 9

Технології 8796 переглядів

Опубліковано - 28.12.2012 14:14 | Всі новини | Версія для друку

В інтернеті вже з’явилися подробиці про Windows 9
В інтернеті вже з’явилися подробиці про Windows 9
У новій версії ОС Windows IT-гігант Microsoft планує поліпшити новий візуальний інтерфейс, що з’явився в Windows 8.

Про це пише Neowin з посиланням на члена тайваньського інтернет-форуму PCBeta, який нібито є співробітником Microsoft.

Повідомляється, що в новій Windows розробники планують додати нову ступінь свободи в налаштуванні екрану, який з’являється після завантаження пристрою.

Так, у користувачів з’явиться можливість змінювати розмір плиток - функція буде скопійована з мобільної платформи Windows Phone 8. Крім цього, компанія планує продовжити зміни інтерфейсу стандартного робочого столу, до якого можна перейти зі стартового екрану.

Зазначимо, що в Windows 8 робочий стіл був позбавлений звичного меню Пуск - замість виклику цього меню користувача повертало назад до початкового екрану. Таким чином, в новій Windows робочий стіл буде ще більш спрощений і більш узгоджений з новою мінімалістичною концепцією зовнішнього вигляду.

Також, операційна система отримає оновлене ядро, під номером 6.3, як стверджує джерело.

Зазначимо також, що раніше веб-сайт ZDNet опублікував перші відомості про нову ОС, під кодовим ім’ям Windows Blue. З посиланням на власні джерела він повідомив, що вона повинна бути випущена влітку 2013 року. Це означає, що Microsoft має намір перейти на річний цикл оновлення операційної системи, як це раніше зробила корпорація Apple.

Тим не менш, автори ZDNet не впевнені в тому, що Windows Blue стане повністю новою версією (Windows 9), а, можливо, лише серйозним оновленням Windows 8 (Windows 8.1 або 8.5).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.