Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Київському музеї російського мистецтва покажуть, яким має бути сучасний музей

Технології Регіон: м.Київ 12102 перегляди

Опубліковано - 13.05.2006 14:17 | Всі новини | Версія для друку

З 16 по 20 травня 2006 року в приміщені Київського музею російського мистецтва до міжнародного дня музеїв в рамках ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Документознавство. Бібліотекознавство. Інформаційна діяльність: Проблеми науки, освіти, та практики» відбудеться виставка-презентація проекту «Електронний музей».

ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ КЕРІВНИХ КАДРІВ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ, КИЇВСЬКИЙ МУЗЕЙ РОСІЙСЬКОГО МИСТЕЦТВА запрошують на презентацію проекту «ЕЛЕКТРОННИЙ МУЗЕЙ».

Це перша в Україні демонстрація можливостей використання комп’ютерних та інформаційних технологій в діяльності музею.

Метою демонстрації є ознайомлення керівників в галузі культури, працівників музеїв, відвідувачів та інших зацікавлених осіб з новітніми технологіями, які використовуються чи можуть використовуватись в українських музеях.

На презентації буде продемонстровано серверне обладнання, комп’ютерна техніка, програмне забезпечення для музеїв, інформаційні системи для відвідувачів, білетна система, системи відеоспостереження та контролю доступу.

Також відбудеться демонстрація створеного у 2005 році Інтернет – порталу України «Музейний простір України» (ГО «Український центр розвитку музейної справи», Київ).

Учасниками презентації є українські фірми – виробники, постачальники технічних засобів та розробники програмного забезпечення: ПНВН «ЮСТАР», НВКП «СІТЕК», ЗАТ«ІКС Маркет», ПП«КАШТАН», ЗАТ «КАМІС» (Росія).

Відкриття виставки-презентації проекту «Електронний музей» відбудеться 16 травня 2006 року о 17:00. Прес-конференція розпочнеться о 16:30 у приміщенні Київського музею російського мистецтва вул. Терещенківська, 9.

17 травня з 13.00 демонстрація програмних та технічних засобів проводитиметься для музейних фахівців у закритому режимі.

Керівник проекту - Юрій Вакуленко
Координатор проекту – Кирил Кобцев

Довідки за тел. (044) 451-40-27, 234-62-18, (050) 922-08-06
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.