Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Луцьку відбулася акція опозиції “Вставай Україно!”

За право людини 6092 перегляди

Опубліковано - 9.04.2013 20:04 | Всі новини | Версія для друку

У Луцьку відбулася акція опозиції “Вставай Україно!”
У Луцьку відбулася акція опозиції “Вставай Україно!”
Акція “Вставай, Україно!” є національною мобілізацією, яка покликана зрештою визволити Україну від ярма антиукраїнської комуно-олігархічної системи.

Про це лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив під час мітингу опозиційних сил у Луцьку в рамках загальноукраїнської акції "Вставай, Україно!", повідомляє прес-служба партії.

9 квітня в Луцьку відбувся марш на чолі з лідерами опозиції Олегом Тягнибоком, Арсенієм Яценюком та Віталієм Кличком. Активісти пройшли з Київського до Театрального майдану. В акції також взяли участь народні депутати.

"Сьогодні ми зібрались на Волині – землі, яка народила Великих українців. Чим більше сичить ця окупаційна влада, чим більше влаштовує провокацій проти нас – тим загартованішими ми стаємо, тим міцнішає нас зв’язок з народом. Нам потрібно відновити віру людей у те, що за свої права необхідно боротися!

Ми хочемо жити в державі, де панує соціальна й національна справедливість, де люди отримують гідні пенсії та зарплати, де якісна медицина та освіта, де чесні суди, міліція та прокуратура. Де українець почувається господарем своєї долі і має владу, яка працює на його інтереси.

Але сьогодні при владі банда – "данєцкій" кримінально-олігархічний клан. Ця банда висмоктує наші національні багатства, розкрадає бюджет, виводить награбоване в офшори, принижує українців як соціально, так і національно, забирає в нас можливість жити гідно.

Тягнибок також наголосив: на 22-му році Незалежності в парламенті продовжують засідати нащадки окупантів України, які були організаторами геноциду українців та публічно демонструють свою зневагу до титульної нації. "Комуністи-губошльопи не лише не підтримали постанову про вшанування пам’яті жертв геноциду української нації 1932–1933 років, але й відмовилися вшанувати хвилиною мовчання пам’ять усіх тих, хто став жертвою московсько-большевицького окупаційного режиму та помер від голодомору. Вони навіть не встали зі своїх місць!", – зазначив свободівець.

"Наші дії у парламенті чіткі та прозорі. Влада відчула, що у теперішньому парламенті немає слабкої опозиції. Ми спиляли паркан біля Верховної Ради, споруджений тими, хто боїться свого народу. Ми змусили цих шулерів голосувати персонально. Побачивши своє безсилля у Верховній Раді, ці щури повтікали на Банкову до свого президента, щоб там понаухвалювати законів, щоби й далі красти у народу мільярди гривень. Бо опозиція не дозволила би їм цього зробити у стінах парламенту.

Тому опозиція вирішила йти до людей, щоби подивитися в очі один одному. Щоби почути від громади вказівки та отримати мандат довіри на нашу боротьбу з режимом Януковича задля визволення країни з-під ярма Партії регіонів та її прихвоснів комуністів. Акція "Вставай, Україно!" є національної мобілізацією, яка покликана зрештою визволити Україну від ярма антиукраїнської комуно-олігархічної системи" – заявив очільник "Свободи".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.