Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Іменне покращення». У Києві спекулянти отримали монополію на залізничні квитки на південь

Добробут Регіон: м.Київ 6420 переглядів

Опубліковано - 6.06.2013 11:34 | Всі новини | Версія для друку

«Іменне покращення». У Києві спекулянти отримали монополію на залізничні квитки на південь
«Іменне покращення». У Києві спекулянти отримали монополію на залізничні квитки на південь
Виїхати у відпустку по Україні – вже проблема. Квитки на потяги – як до Криму, так і на Західну Україну зникають зі швидкістю світла.

Особлива «пожеже» з від’їздом на вихідні до Дня Конституції – навіть на рейси у дорогих літаках напередодні свята залишилося менше 20% вільних місць.

27 червня – якраз перед Днем Конституції – сім’ї з чотирьох осіб не викупити купе на популярні нічні потяги № 298 «Київ - Севастополь» і № 91 «Київ - Львів». В останньому залишилися тільки «люкси» за 608 грн, а в кримському – ті ж «люкси», по 729 грн, і кілька десятків «плацкартів».

Всього по 30 плацкартних місць, станом на 5 червня, залишалося у двох потягах на Сімферополь, пишуть «Вести».

«Поруч – тільки по два на верхніх полицях. Нижні вже розібрали», – уточнили у довідковій вокзалу.

На літо в Україні ввели 93 додаткові потяги, з яких 75 – на Крим.

«Не може зараз такого бути, щоб на напрям був нуль квитків. Пасажирові можуть запропонувати інші потяги, верхні або більш дорогі місця. Щоправда, на День Конституції всі в один день не виїдуть», - кажуть у прес-службі «Укрзалізниці».

Щоб купити квитки на 27-ме не через касу доведеться викласти 450 грн.

«450 грн за квиток (для порівняння: в касі квиток на «Київ - Львів» коштує 199 грн). Не переживайте, людина – потрібна, вона разом із вами і з вашими паспортами йде в касу, і ви там відразу ж купуєте квиток – іменний, як годиться», - сказав таксист, який готовий був виступити посередником.

Поспішити треба і тим, хто готовий летіти до Сімферополя за 964-1442 грн (згідно із сервісом tickets.ua). Приміром, в одній з авіакомпаній повідомили, що в літаках трьох рейсів 27 числа залишилося 16, 26 і 37 місць, а квиток, в середньому, обійдеться у 1044 грн в один кінець.

Щоправда, на 5-те число – першу п’ятницю липня – розкуплено теж більше половини місць, хоча політ обійдеться дешевше, близько 852 грн. Менше 10 місць залишилося і в декількох автобусах на Сімферополь за 289 грн, більше – на інший рейс, по 330 грн.

Як повідомлялося раніше, введення іменних проїзних документів на потяги не допомогло – вокзали, як і раніше, заповнені «квитковими спекулянтами».

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.