Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Мукачеві перелякані чиновники замалювали білбоди з публічним зверненням до Януковича

Скандал Регіон: Закарпатська область 10646 переглядів

Опубліковано - 8.07.2013 11:18 | Всі новини | Версія для друку

У Мукачеві перелякані чиновники замалювали білбоди з публічним зверненням до Януковича
У Мукачеві перелякані чиновники замалювали білбоди з публічним зверненням до Януковича
У Мукачеві зафарбували усі білборди із зверненнями виборців до Президента Віктора Януковича.

Інцидент стався уже на наступний день після розміщення їх по місту: послання до глави держави з вимогою віддати громаді міста 24 мільйони гривень, заблоковані казначейством, з’явилися у п’ятницю, а понищили їх в ніч з суботи на неділю, Mukachevo.net.

Зауважимо, що окрім звернення про повернення коштів, на бордах йшлося і про сфери та напрямки, які залишилися без фінансування уже понад рік: водоканал, зведення нового будинку культури, освітлення вулиць міста, облаштування дитячих майданчиків та парків.

Ці борди зі зверненнями були розміщенні в рамках всеукраїнської акції мирного "вибивання" коштів, до якої окрім Мукачева долучилися чимало інших міст України – Івано-Франківськ, Суми, Рівне та інші міста по всій країні.

Від "Аратти": не важко здогадатися, що за акцією псування білбордів стоїть місцева влада, яка, у примітивний спосіб намагається приховати власну недієздатність. Адже, загальновідомо, що саме у повноваження місцевої адміністрації, яка призначається Президентом, входить обов’язок доповідати гаранту про реальний стан у регіоні, в тому числі - про невиконання бюджетного розпису.

Натомість місцеві чиновники вирішили, що порушити конституційні права громадян простіше, ніж, на їхню думку, "турбувати" першу особу держави.

Цікаво, чи зрозуміє Янукович, що у Мукачевому ним призначені бути його представниками як мінімум, непорядні люди, для яких наплювати на Конституцію легше, ніж добросовісно виконати свій обов’язок?

А що з цього приводу скаже прокуратура, яка за чинним законодавством, не має права "не помітити" подію, яка має ознаки кримінального злочину?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.