Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шанси Тіни Кароль на перемогу на «Євробачанні» - невеликі

Мистецький погляд 14583 перегляди

Опубліковано - 18.05.2006 13:38 | Всі новини | Версія для друку

Шанси Тіни Кароль на перемогу на «Євробачанні» - невеликі
Шанси Тіни Кароль на перемогу на «Євробачанні» - невеликі
За прогнозами престижної британської букмекерської агенції, наша співвітчизниця, найімовірніше, змагатиметься за місце у другій десятці переможців.

Можливість того, що Кароль пройде до півфіналу становить 21 до 1-го. Фахівці розповідають, що позиції українки значно поліпшилися після її прес-конференції, де вона співала і танцювала на столі, а потім влаштувала аукціон та продала власну сукню за 200 євро, повідомляє НТН.

Бюджет проекту «Тіна Кароль» – найбільший серед українських виконавців, які брали участь у Міжнародному пісенному конкурсі. Він становить близько 300 тисяч доларів.

Її попередниця Руслана на промо витратила трохи більше двохсот, а «Ґринджоли» близько ста тисяч.

Українські ж фахівці на перемогу Кароль покладають чималі надії, втім зауважують кілька промахів у її промо-стратегії.

Костянтин Грідін, головний менеджер консалтингової агенції:
«Тіна Кароль мала б досить великі шанси бути присутньою серед фаворитів. Але є певні об’єктивні умови. У Тіни Кароль, по-перше, відсутня англійська сторінка веб-сайту в Інтернеті. А це на сьогодні є дуже важливим елементом, звідки більшість європейських журналістів черпають свою інформацію».

Тіна Кароль виступить сьогодні у півфіналі «Євробачення-2006» 15-ю з 23-х учасників.

Реквізит для виступу Тіни Кароль виконали на тій самій фабриці, де готують всілякі пристосування для Копперфілда. Червоно-білі рухомі екрани стануть тлом на виступі української учасниці. «Родзинкою" виступу Тіни в Афінах буде кероване по радіо серце. Тіна зловить його на руки, а відтак воно полетить у зал. За словами подюсера співачки, такі технології вперше були використані Лілією Подкопаєвою на «Золотій Лілії».

Фаворитами ж цьогорічного «Євробачання», за оцінками фахівців, будуть виконавці з Бельгії, Румунії, Німеччини, Ісландії та Греції.

Півфінал «Євробачення-2006» - сьогодні ввечері.

Телевізійна аудиторія пісенного конкурсу «Євробачання», становитиме майже 100 мільйонів людей
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Мистецький погляд»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.