Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд проФФесіоналів взяв курс на «поглиблення» і «розширення» міфічної ЗВТ з СНД

Назад в СРСР 17925 переглядів

Опубліковано - 21.11.2013 16:27 | Всі новини | Версія для друку

Уряд проФФесіоналів взяв курс на «поглиблення» і «розширення» міфічної ЗВТ з СНД
Уряд проФФесіоналів взяв курс на «поглиблення» і «розширення» міфічної ЗВТ з СНД
Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив профільним відомствам підготувати відповідні документи за результатами домовленостей на засіданні Ради глав урядів держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав, які сприятимуть збільшенню товарообігу у рамках вільної торгівлі в СНД.

Відповідні доручення він сформував на засіданні Уряду 21 листопада, повідомляє урядовий портал.

Глава Уряду повідомив, що для напрацювання угоди про доступ до трубопровідного транспорту у рамках СНД створюється група високого рівня. Він доручив Віце-прем’єр-міністру Юрію Бойку разом з Міністерством енергетики і вугільної промисловості, Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Міністерством закордонних справ визначити склад української частини цієї групи, обґрунтувати пропозиції України щодо тексту цієї угоди.

«Завдання поставлено так, щоб у травні наступного року, коли в Києві відбудеться засідання глав урядів, внести на розгляд максимально погоджений проект угоди і підписати її», - зазначив Прем’єр-міністр.
Микола Азаров також доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі разом з Міністерством юстиції, Міністерством закордонних справ протягом місяця розробити і після схвалення Урядом подати у Виконавчий комітет Співдружності Незалежних Держав проект документа, який деталізує і врегулює питання обґрунтованого застосування певних обмежень у торгівлі.

«При підготовці цього, я б сказав, "регламенту захисних заходів" треба врахувати норму і практику Світової організації торгівлі, загальновизнані норми міжнародного права», - зауважив він.

Крім того, Прем’єр-міністр доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі разом з Міністерством закордонних справ здійснювати системний моніторинг виконання зобов’язань, визначених угодою про зону вільної торгівлі СНД, щоб мати можливість попереджати суперечки та уникати необґрунтованих ускладнень у взаємній торгівлі.

«Наголошую, що генеральне завдання всієї цієї роботи – збільшення товарообігу в межах вільної торгівлі в СНД і таким чином підтримання економічного зростання», - сказав Микола Азаров.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.