Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Провокація. Міністерство оборони готує ГКЧП?

Пістолетне право 8029 переглядів

Опубліковано - 28.01.2014 15:40 | Всі новини | Версія для друку

На згадку тим, хто забув історію. Серпень 1991 р. ГКЧП
На згадку тим, хто забув історію. Серпень 1991 р. ГКЧП
Штаб національного спротиву отримав інформацію про можливість ініціювання Міністерством оборони ведення надзвичайного стану.

Про це повідомляє прес-служба штабу.

«До військових частин по всій Україні направлено телеграму «Буран» (термінова), за підписом в.о. начальника Генерального штабу міністерства оборони генерал-лейтенанта Думанського, в якій вказується на необхідність проведення термінових зборів офіцерів з метою підготовки звернення до президента України про необхідність введення надзвичайного стану», - йдеться у повідомленні.

У штабі підкреслюють, що таку телеграму направлено в 14 областей України, а в деяких військових частинах такі збори військових почалися вже о 14 годині.

Штаб перевіряє інформацію та згодом повідомить подробиці.

Як повідомлялось, народний депутат Анатолій Гриценко заявив з посиланням на власні джерела, що на закритій нараді в Кабміні (27 січня – Ред.) Микола Азаров поставив завдання міністру оборони Павлу Лебедєву терміново передати до складу Внутрішніх військ два армійських з’єднання - 95-ту окрему аеромобільну бригаду (Житомир) і 25-ту окрему Дніпропетровську повітряно-десантну бригаду.

Нагадаємо, вчора видання ZN.ua з посиланням на власні джерела повідомило, що уряд вирішив збільшити чисельність бійців спецпідрозділів МВС, обмежити рух на 30 вулицях Києва, легалізувати створення народних дружин, виділити гроші з резервного фонду держбюджету на закупівлю амуніції, боєприпасів і озброєнь для спецпідрозділів і в режимі суворої секретності готує документи про введення надзвичайного стану.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.