Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Колона активістів Майдану прийшла до урядового кварталу

За право людини 9428 переглядів

Опубліковано - 6.02.2014 12:42 | Всі новини | Версія для друку

Колона активістів Майдану прийшла до урядового кварталу
Колона активістів Майдану прийшла до урядового кварталу
Колона приблизно з 3 тис. активістів вранці вийшла з Майдану до урядового кварталу вулицею Інститутською у Києві.

Демонстранти рушили з метою нагадати владі про себе і поквапити з виконанням вимог Майдану".

Попереду колони виїхав вантажний автомобіль зі звуковою апаратурою, з якого активісти озвучують свої вимоги. Також попереду колони йшли народні депутати від опозиційних партій Андрій Іллєнко, Ігор Мірошниченко (фракція "Свобода"), комендант Майдану Андрій Парубій (фракція "Батьківщина"), член ради Всеукраїнського об’єднання "Майдан" Зорян Шкіряк, а також інші депутати від "Свободи" та "Батьківщини", повідомляє Інтерфакс-Україна.

У колоні активісти тримають державні прапори України, прапори "Батьківщини" та "Свободи". Переважна більшість мітингувальників - це члени самооборони Євромайдану. Більшість активістів самооборони в масках, шоломах і зі щитами.

Колона пройшла вулицею Інститутською, зупиняючись біля кожного кордону міліції на поворотах на вул. Садова та вул. Шовковична, і близько хвилини били палицями у щити. При цьому з боку міліціонерів на кожному кордоні відбувалося посилення, повідомляє Ліга.net.

На вулиці Грушевського дорогу до Верховної Ради перекрито кількома ЗІЛами, сюди ж підтягнули декілька десятків співробітників правоохоронних органів, вони наглухо перекрили прохід щитами. Крім того, міліція вишикувалася, прикрившись щитами, уздовж паркану, яким оточено територію Верховної Ради і Міністерства охорони здоров’я.

Сюди ж підійшли представники Антимайдану з плакатами "Стоп Майдан", вони скандують "Ні фашизму" і "Ні тероризму" і вимагають, щоб самооборона повернулася на Майдан.

За словами народного депутата, коменданта Майдану Андрія Парубія, сьогоднішня хода народної самооборони та активістів Майдану - попереджувальна, прориватися силою до Верховної Ради вони не будуть. Вимоги учасників ходи - щоб парламент запрацював і, як мінімум, зайнявся поверненням до Конституції 2004 року.

Зазначимо, у четвер охорону урядового кварталу посилена, тисячі силовиків охороняють підходи до Верховної Ради з боку вулиці Інститутської. Площу перед будівлею парламенту перекрито автобусами силовиків.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.