Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Протестувальники з Євромайдану вирушили до парламенту. МВС заблокувало прилеглі вулиці

За право людини 10427 переглядів

Опубліковано - 18.02.2014 10:35 | Всі новини | Версія для друку

Протестувальники з Євромайдану вирушили до парламенту. МВС заблокувало прилеглі вулиці
Протестувальники з Євромайдану вирушили до парламенту. МВС заблокувало прилеглі вулиці
Через акцію протесту за участю мітингувальників з майдану до урядового кварталу стягнули великі сили міліції, БТР та два водомети.

Також в урядовому кварталі дуже багато міліції, зокрема загонів «Беркуту», передає Еспресо.TV. Водомети та БТР знаходяться неподалеку від Кабінету міністрів.

Багатотисячна колона активістів Майдану підійшла до Верховної Ради. Як передає кореспондент УНІАН, на чолі колони перебувають народні депутати та загони самооборони.

Мітингувальники підійшли з Майдану Незалежності по вулиці Інститутській, через Фортечний провулок до вулиці Грушевського, де зараз намагаються розосередитися.

У той же час у Маріїнському парку знаходяться прихильники Партії регіонів. Опозиція має намір заблокувати Верховну Раду на п’ять днів і вимагати повернення до Конституції 2004 року. З гучномовця міліція постійно закликає активістів Майдану не порушувати громадський порядок і нагадує, що за порушення законів передбачена відповідальність.

«Ми починаємо мирний наступ на парламент з вимогою повернути країну в конституційне русло. Наші юристи проаналізували всі рішення Конституційного Суду, і вже очевидно, що немає жодного документа, який підтверджує, що в 2010 році Україна повернулася до Конституції 1996 року. Саме тому зараз потрібно ухвалити політико-правові акти, які констатують, що Україна живе за Конституцією 2004 року», - зазначив Тягнибок.

Він підкреслив, що «потім слід затвердити необхідні зміни до Конституції, також необхідно заслухати звіт керівництва МВС та Генеральної прокуратури україни про хід розслідування щодо убивств, тортур, побиття, викрадення мирних протестувальників і знищення майна активістів по всій країні». «Злочинці повинні бути покарані - суспільство цього вимагає і не закриє на це очі! Сподіваємося, що депутати з так званої більшості з розумінням поставляться до ситуації і голосуванням підтримають вимоги народу», - додав Тягнибок.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.