Аратта - На головну

21 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Терористи замінували будівлю СБУ в Луганську й утримують близько 60 заручників

Національне питання Регіон: Луганська область 8302 перегляди

Опубліковано - 8.04.2014 20:17 | Всі новини | Версія для друку

Терористи замінували будівлю СБУ в Луганську й утримують близько 60 заручників
Терористи замінували будівлю СБУ в Луганську й утримують близько 60 заручників
Антитерористична група Служби безпеки України, що здійснює заходи зі звільнення захопленого членами радикальної організації адміністративної будівлі Управління СБУ в Луганську, встановила, що зловмисники замінували приміщення.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ. У повідомленні зазначається, що, погрожуючи зброєю та вибухівкою, сепаратисти насильно утримують близько 60 громадян, не дають людям залишити приміщення і повернутися додому. Тобто вдаються до засобів, які використовують терористи.

«Такі дії є вкрай небезпечними, оскільки загрожують життю людей як усередині приміщення, так і тим, що перебувають зовні. Служба безпеки України вимагає від зловмисників звільнити заручників, надати їм можливість залишити будівлю, а також скласти зброю та розмінувати адміністративне приміщення», – йдеться у повідомленні.

6 квітня в Луганську сепаратисти захопили будівлю УСБУ і зброю, що є в управлінні. Під час штурму були вибиті вхідні двері в будівлі, камінням розбиті вікна, сепаратистам вдалося увірватися всередину управління і встановити на козирку будівлі прапор Російської Федерації. Під час штурму УСБУ постраждало 9 осіб. Того ж дня голова Луганської облдержадміністрації Михайло Болотських і начальник Луганського обласного ГУ МВС Володимир Гуславський провели із загарбниками будівлі переговори, після яких було звільнено з-під варти 6 проросійських активістів, затриманих за сепаратизм.



А це «обурена громадськість» ділить гонорар за дійство.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.