Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Начальника ДАІ столиці підозрюють у хабарництві

Кримінал Регіон: м.Київ 7738 переглядів

Опубліковано - 2.04.2015 19:21 | Всі новини | Версія для друку

Начальника ДАІ столиці підозрюють у хабарництві
Начальника ДАІ столиці підозрюють у хабарництві
За підозрою в корупції міліція оголосила в розшук начальника управління Державної автоінспекції в Києві Миколу Макаренка.

Про це у своєму Facebook повідомляє глава МВС Арсен Аваков.

За його словами, служба внутрішньої безпеки МВС, спільно з прокуратурою Києва провели в четвер ряд обшуків і затримань в рамках заходу ряду злочинних схем, виявлених в ДАІ Києва.

Заходу махінації міліціонерів-даішників базувалися на схемах отримання незаконних грошових коштів в МРЕВ, при оформленні автомобілів.

Затримано начальника відділу організації реєстраціно-екзаменаційної роботи УДАІ ГУМВС України в Києві - підполковника міліції Миколу Жебеля.

Начальник ДАІ Києва полковник міліції Микола Макаренко, підозрюваний як організатор злочинної групи - несанкціоновано залишив територію країни в напрямку Білорусі. Розшукується для дачі пояснень та прийнятті рішень, повідомив Аваков.

За його словами, МВС виявило в ДАІ вимагання від співробітників центрів надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспорту, підпорядкованих ГУМВС в місті Києві - щомісячної грошової виплати.

"Також монопольна реалізація бланків довідок-рахунків МРЕВ. У тому числі через через ТОВ "Іннавто", пов’язаної з Жебєлєвим. Тільки через цю компанію Жебель отримував незаконний дохід понад 600 тисяч гривень на місяць, наживаючись тільки на одному бланку 720 грн", - каже глава МВС.

"Проведеними обшуками в компанії "Іннавто", у Макаренка і Жебєлєва виявлено і вилучено докази злочинних корупційних схем: документи-схеми отримання коштів від підлеглих, грошові кошти, оперативно проведені по всьому злочинному ланцюжку", - зазначає Аваков.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.