Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ знешкодила у Запоріжжі російську диверсійну групу

Захист держави Регіон: Запорізька область 10377 переглядів

Опубліковано - 8.09.2015 11:53 | Всі новини | Версія для друку

СБУ знешкодила у Запоріжжі російську диверсійну групу
СБУ знешкодила у Запоріжжі російську диверсійну групу
У Запорізькій області Служба безпеки України затримала ватажка та членів законспірованої терористичної групи «ДНР».

Як повідомляє прес-центр СБУ, група складалася з чотирьох місцевих мешканців. Її ватажком був діючий співробітник кримінального розшуку одного з райвідділів міліції в Запорізькій області.

В інтересах терористів «ДНР» він вербував проросійськи налаштованих осіб для збору та передавання відомостей щодо територіальної оборони Запорізької області, українських військових формувань. Також ватажок мав організувати в регіоні низку терористичних актів. Для їх здійснення члени групи налагодили постачання боєприпасів та вибухівки з району проведення антитерористичної операції.

Під час обшуків у зловмисників вилучено вибухівку та пристрої для її ініціації, боєприпаси до автоматичної зброї, наркотики, поліграфію з сепаратистською символікою, засоби зв’язку з терористами «ДНР».

Розпочато кримінальне провадження за ст. 258-3 (сприяння та участь у терористичній діяльності) Кримінального кодексу України.

Ватажку групи вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Невідкладні слідчі дії тривають.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.