Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Муженко не бачить ознак відведення російських військ з окупованої території Донбасу

Національне питання 15459 переглядів

Опубліковано - 30.09.2015 15:51 | Всі новини | Версія для друку

Муженко не бачить ознак відведення російських військ з окупованої території Донбасу
Муженко не бачить ознак відведення російських військ з окупованої території Донбасу
Начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко сумнівається, що Росія відведе свої війська та передасть контроль над кордоном Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю виданню The Independent.

"Я не вірю, що росіяни відведуть свої війська, передадуть контроль над кордоном або дозволять вільні вибори на Донбасі. Ні, цього зовсім не буде", - заявив Муженко.

Водночас начальник Генштабу сказав: "Я можу тільки оцінювати, що відбувається зараз, і там наразі мало доказів, що відбувається просування на будь-якому з цих фронтів".

Муженко підтвердив, що в той час, як режиму перемир’я в основному дотримуються з 29 серпня, розвідувально-диверсійні групи залишились активними вздовж лінії зіткнення.

Також він повідомив про значу військову присутність ворога у кількості більш як 40 тис. осіб на території сепаратистських анклавів Донбасу. Муженко сказав, що всі вони підпорядковуються російському командуванню.

Окрім того, він зазначив, що у вересні на території Росії у навчаннях брали участь 95 тис. військовослужбовців. Начальник Генштабу ЗСУ вважає ці навчання прямою загрозою Україні. "Куди вони ще можуть направлятися? Я дуже сумніваюся, що Росія може розмістити таку силу воєдино в Сирії", - сказав Муженко.

Начальник Генштабу заявив, що Україна має плани для розвитку будь-якого сценарію з боку РФ. "Від оборони до наступу. Ми повинні бути готовими відреагувати", - наголосив Муженко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.