Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін підписав указ про призупинення участі Росії в ракетному договорі

Імперія «Совок» 3145 переглядів

Опубліковано - 4.03.2019 19:16 | Всі новини | Версія для друку

Пускова устанока РК Club-M.
Пускова устанока РК Club-M.
Росія призупиняє участь у договорі про ліквідацію ракет середньої та меншої дальності. У відповідному указі, який підписав Путін, йдеться, що РФ не виконуватиме договір до усунення з боку США допущених порушень.

Президент Росії Владімір Путін у понеділок, 4 березня, підписав указ "Про призупинення Російською Федерацією виконання Договору між Союзом Радянських Соціалістичних Республік і Сполученими Штатами Америки про ліквідацію їхніх ракет середньої дальності та меншої дальності", повідомила прес-служба Кремля.

У документі стверджується, що рішення ухвалене, "виходячи з необхідності вжиття невідкладних заходів у зв’язку з порушенням США своїх зобов’язань" за договором про ліквідацію ракет. Зазначено, що виконання договору Москвою призупинене до усунення з боку США допущених ними порушень зобов’язань або до припинення дії угоди. Указ набув чинності з 4 березня.

Нагадаємо, 1 лютого держсекретар США Майкл Помпео оголосив про призупинення участі США у ДРСМД. Наступного дня Путін теж заявив, що його країна призупинить участь у договорі. США та союзники в НАТО закидали Москві порушення договору, зокрема через виробництво Росією ракети SSC-8 . Москва заперечує порушення умов договору.

До підписання ДРСМД у 1987 році Північноатлантичний альянс розміщував ракети в Європі у відповідь на загрозу застосування ракет з боку СРСР. Ракети середньої дальності вважаються найбільш небезпечними, оскільки здатні досягати цілей упродовж декількох хвилин і не залишають супротивникові шансів підготуватися до удару й відбити його.

Договір про роззброєння був підписаний генеральним секретарем ЦК КПРС Міхаілом Горбачовим і президентом США Рональдом Рейганом 8 грудня 1987 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.