Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СММ ОБСЄ підтверджує порушення режиму припинення вогню

Війна з Росією (АТО) 981 перегляд

Опубліковано - 4.03.2021 11:32 | Всі новини | Версія для друку

СММ ОБСЄ підтверджує порушення режиму припинення вогню
СММ ОБСЄ підтверджує порушення режиму припинення вогню
У щоденному звіті СММ ОБСЄ відзначається, що найбільше порушень режиму припинення вогню - у Донецькій області.

У Донецькій області 2 березня СММ зафіксувала десять порушень режиму припинення вогню. У попередньому звітному періоді, 1 березня, було зафіксовано 150 порушень режиму припинення вогню в регіоні. Всі - на Донеччині.

У Луганській області, 2 березня, Місія не зафіксувала порушень режиму припинення вогню, як і в попередньому звітному періоді, 1 березня.

Місія продовжила моніторинг районів роз’єднання поблизу Станиці Луганської, Золоте та Петрівське, і зафіксувала невизначений вибух усередині району поблизу Петрівського. У попередній період, 1 березня, знову побачила контейнери всередині та біля південного краю району поблизу Золоте.

1 березня СММ спостерігала, як зброя порушувала лінії виведення в непідконтрольній уряду зоні під час навчання в Донецькій області.

Місія сприяла та контролювала дотримання локалізованих режимів припинення вогню, щоб забезпечити технічне обслуговування, ремонт та експлуатацію критичної цивільної інфраструктури.

СММ продовжувала стежити за становищем цивільних осіб, у тому числі на трьох контрольно-пропускних пунктах в’їзду-виїзду та чотирьох відповідних блокпостах збройних формувань у Донецькій та Луганській областях.

Свобода пересування Місії продовжувала бути обмеженою.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.