Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Колишній голова ЦРУ прокоментував значення візиту Зеленського до США

Політика 1129 переглядів

Опубліковано - 9.09.2021 22:39 | Всі новини | Версія для друку

Екс-директор ЦРУ Девід Петреус
Екс-директор ЦРУ Девід Петреус
США віддані підтримці України та Грузії.

Про це в інтерв’ю Грузинській службі "Голосу Америки" заявив Девід Петрус, колишній директор ЦРУ в адміністрації Барака Обами.

За словами Петреуса, США є надійним партнером для обох країн.

"Щодо України - президент України щойно відвідав США. Для цього були причини. Це було демонстрацією глибини відданості США Україні у той час, коли російські військові та представники Росії та сепаратисти перебувають на південному сході України, та досі окупують Крим", - відзначив Петреус.

У травні Петреус заявив CNN, що Путін найбільше боїться успіху України.

Тоді Петреус відзначав, що у разі кібер, або військової агресії Росії проти України, США разом із союзниками могли би вдатись до посилення санкцій, надання додаткової безпекової допомоги Україні, висунення судових звинувачень.

Петреус залишив посаду директора ЦРУ у 2012-му році на тлі скандалу щодо його особистих взаємин із авторкою його біографії, надання їй таємної інформації. Як повідомляло видання The New York Times, У 2015-му році Петреуса було засуджено до 2-х років випробувального терміну та штрафу за надання авторці таємної інформації.

"Вирок став розчаруванням для посадовців ФБР, які вважали, що міністр юстиції Ерік Голдер виявив прихильне ставлення по Петреуса дозволивши йому визнати провину у скоєнні правопорушення та рекомендувавши у якості покарання випробувальний термін замість ув’язнення", - писало тоді видання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.