Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія проводить в Криму масштабні навчання з танками і артилерією

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 1247 переглядів

Опубліковано - 27.09.2021 12:40 | Всі новини | Версія для друку

Росія проводить в Криму масштабні навчання з танками і артилерією
Росія проводить в Криму масштабні навчання з танками і артилерією
Міністерство оборони Росії 27 вересня повідомило про проведення на полігоні Опук, що в анексованому Криму, масштабних навчань з участю близько двох тисяч військовослужбовців (переважно десантників) і понад 100 одиниць бойової та спеціальної техніки.

Як повідомили в пресслужбі російського військового відомства, в перебігу навчань відбуватимуться бойові стрільби. Залучатимуться зенітно-ракетні, протитанкові, вогнеметні, артилерійські і снайперські підрозділи.

«Десантники проведуть тренування з організації маневреної оборони вдень і вночі. А на завершальному етапі навчань заплановані наступальні дії, що завдають шкоди умовному противнику вогнем із танків Т-72Б3, 120-мм самохідно-артилерійських знарядь 2С9 «Нона-С» і 122-мм гаубиць Д-30», – йдеться в повідомленні.

За даними Міноборони Росії, під час навчань в Криму російські військові залучать різні види озброєння, в тому числі автомати АК-12, кулемети «Печеніг», гранатомети РПГ-7Д, 12,7-мм крупнокаліберний кулемет «Корд», реактивний піхотний вогнемет РПО -А «Шмель», автоматичний 30-мм гранатомет АГС-30, снайперське озброєння.

Напередодні російський військовий флот завершив навчання в Чорному морі, які проходили на тлі навчань Rapid Trident-2021. Ці навчання з участю США на материковій частині України триватимуть до 1 жовтня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.