Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Глухар у справі Гонгадзе - ознака безвольного керівництва країною

За право людини 7116 переглядів

Опубліковано - 15.09.2007 20:01 | Всі новини | Версія для друку

Глухар у справі Гонгадзе - ознака безвольного керівництва країною
Глухар у справі Гонгадзе - ознака безвольного керівництва країною
Правозахисна організація “Репортери без кордонів” звинувачує українську владу у браку політичної волі для розкриття вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це йдеться у переданому „Німецькій хвилі” повідомленні, зробленому організацією напередодні сьомої річниці загибелі журналіста.

„Репортери” констатують, що судовий процес проти підозрюваних у вбивстві 31-річного редактора інтернет-видання постійно відтерміновується і з часу його початку обтяжується різними перешкодами, стверджують „Репортери без кордонів”. Постійно мають місце якісь відстрочки, спроби закрити судовий процес для преси та громадськості, труднощі в розслідуванні проти політичних причетних до цього вбивства, згаданих, зокрема, на записах, зроблених колишнім президентським охоронцем Миколою Мельниченком, тощо.

Ці недоліки дають підстави матері журналіста Лесі Гонгадзе розцінювати цей судовий процес як фікцію та відсторонитися від нього, підкреслюють „Репортери”. У зв’язку з цим ми не можемо не заявити, що існує брак політичної волі у цій справі, сказано у повідомленні.

Гонгадзе зник 16 вересня 2000 року, згодом поблизу Таращі під Києвом було знайдено його тіло, що засвідчили проведені експертизи.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.