Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович грає дурника перед телекамерами та роздає нікчемні доручення

Коаліція «С.Р.А.К.А» 24318 переглядів

Опубліковано - 8.11.2007 12:24 | Всі новини | Версія для друку

Янукович грає дурника перед телекамерами та роздає нікчемні доручення
Янукович грає дурника перед телекамерами та роздає нікчемні доручення
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович переконаний, що ситуація зі зростанням цін на нафтопродукти й паливно-мастильні матеріали на внутрішньому ринку підігрівається штучно. Тільки не каже, що за тим, стоять його російські друзі та його урядовці.

Янукович знову, на засіданні уряду повторив одкровення про штучну природу зростання цін на паливно-мастильні матеріали.

«Я переконаний, що свідомо підігрівається ситуація в суспільстві про можливе зростання цін на нафтопродукти», - сказав Янукович.

Прем'єр підкреслив, що зміна цін на нафтопродукти на внутрішньому ринку відбуватиметься виключно під впливом світових тенденцій.

«Але Україна має можливість за рахунок власних ресурсів, власних нафтопереробних заводів реагувати на ціни на споживчому ринку», - переконаний він.

Янукович вчергове публічно доручив віце-прем'єр-міністру Андрію Клюєву постійно контролювати й аналізувати цінову ситуацію на вітчизняному ринку нафтопродуктів.

Від “Аратти”: особливо тішать висновки проФФесора і проФФесіонала щодо впливу світових тенденцій на ціноутворення на українських АЗС.

Скільки можна втюхувати оцю локшину? Які світові тенденції можуть бути на закритому ринку із одною трубою і одним продавцем?

А як вполиває на ціноутворення його віце-прем'єр Клюєв, ми всі наочно побачили на прикладі рейдерської атаки на “Укртатнафту”, тобто Кремечугський НПЗ. І спроба дерибану на користь донецьких керівних осіб в уряді, явно дестабілізувала і так деструктивну цінову ситуацію на ринку пального.

Можемо, відтак, сміливо прогнозувати - ціни на пальне зростатимуть і зростатимуть доти, поки команда дерибанщиків типу контролюватиме ситуацію.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.