Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Калашніков так вибачився перед журналістами, що фактичтино звинуватив їх у провокації проти нього

Медіа 12090 переглядів

Опубліковано - 13.07.2006 20:11 | Всі новини | Версія для друку

Країна має знати в обличчя своїх героїв!
Країна має знати в обличчя своїх героїв!
Депутат Партії регіонів Олег Калашніков вибачився перед журналістами каналу СТБ, а також перед лідером Регіонів Віктором Януковичем за свою поведінку.

"Я звертаюсь до вас і приношу глибоке вибачення абсолютно всім журналістам України, які були введені в оману (стосовно інциденту з каналом СТБ)", - заявив він.

"Я приношу вибачення журналістам каналу СТБ заради того, щоб Україна була єдина",- додав він.

За словами регіонала, "події, про які говорять ЗМІ, є провокацією, напевно, комусь не подобається моя активна позиція як громадянина".

При цьому він зазначив, що "шкодує про те, що мої дії наносять шкоду Партії регіонів, яка для мене є життям, честю і совістю". "Я хочу вибачитися перед однопартійцями і в першу чергу перед лідером Партії регіонів Віктором Федоровичем Януковичем, що остання провокація викликала в них почуття, через які я змушений стояти перед вами", - сказав депутат.

Калашніков звернувся до журналістів: "Любі друзі, я ціную вашу працю, я даю слово офіцера, що зроблю все для захисту свободи слова і буду першою людиною, яка захищатиме свободу слова". При цьому депутат сказав, що журналісти подали про нього неправдиву інформацію, однак він не має до них претензій.

"Ситуація, де фігурують моє прізвище і прізвища журналістів мого улюбленого каналу СТБ турбує мене і непокоїть", - зазначив Калашніков.

"Деякі політичні сили хочуть використати ці події для внесення розколу в суспільство, щоб внести недовіру в середовище журналістів, кращих із кращих захисників прав і свобод людини", - додав він.

Свою заяву депутат виголосив в присутності одного з лідерів Партії регіонів Євгена Кушнарьова, який заявив, що після цього "інцидент є вичерпаним". Він додав, що Партія регіонів займатиметься утвердженням свободи слова в Україні. Калашніков вирішив принести свої вибачення на фоні відомої картини в кулуарах парламенту, на якій зображені депутати, що несуть прапор України.

У свою чергу журналістка Маргарита Ситник сказала, що не вважає заяву Калашнікова вибаченням: "Ми не сприймаємо цих слів. Хіба це можна вважати вибаченнями?". Ситник повідомила, що перед цим вона давала свідчення у прокуратурі, вимагаючи порушення проти Калашнікова кримінальної справи за перешкоджання діяльності журналіста.

"Ми вимагаємо, щоб він був позбавлений депутатського мандату", - додала вона.

Журналістка також повідомила, що їй не повернули касету, конфісковану Калашніковим. "Де знаходиться ця касета – невідомо. З неофіційних розмов з членами Партії регіонів я знаю, що касету знищено", - додала вона.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.