Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Холодна війна-2. Російські стратегічні бомбардувальники засвоюють аеродроми Венесуели

Імперія «Совок» 7328 переглядів

Опубліковано - 11.09.2008 03:28 | Всі новини | Версія для друку

Холодна війна-2. Російські стратегічні бомбардувальники засвоюють аеродроми Венесуели
Холодна війна-2. Російські стратегічні бомбардувальники засвоюють аеродроми Венесуели
Два стратегічні бомбардувальники Ту-160 ВПС Росії приземлилися вчора на військовому аеродромі Лібертадор у Венесуелі.

Про це повідомило журналістів МО РФ.

Бомбардувальники зроблять декілька учбово-тренувальних польотів над нейтральними водами, після чого повернуться до Росії.

Як повідомило джерело в Міноборони, на шляху до Венесуели російські літаки супроводжували винищувачі НАТО. "Всі польоти літаків Військово-повітряних сил виконувалися і виконуються в суворій відповідності з міжнародними правилами використання повітряного простору над нейтральними водами", - зазначив він.

Нагадаємо, 8 вересня Венесуела оголосила про підготовку спільних навчань з ВМФ Росії, які повинні відбутися 10-14 листопада. У у них, з російського боку, повинні взяти участь кораблі Північного флоту на чолі з важким атомним ракетним крейсером "Петро Великий".

В понеділок МЗС РФ повідомив, що спільні військові навчання Росії і Венесуели ніяк не пов'язані з ситуацією на Кавказі, а домовленість про них була досягнута ще до початку грузино-осетинского конфлікту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.