Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Росії побільшало ворогів. До НАТО додалося ЄС

Імперія «Совок» 6769 переглядів

Опубліковано - 4.12.2008 19:53 | Всі новини | Версія для друку

У Росії побільшало ворогів. До НАТО додалося ЄС
У Росії побільшало ворогів. До НАТО додалося ЄС
У Кремлі розгледіли у “Східному партнерстві” зазіхання на канонічну територію совка і назвали такі дії ворожими.

Постійний представник Росії при ЄС Володимир Чижов вважає, що програма Євросоюзу «Східне партнерство» покликана зміцнити позиції, спрямовані на пострадянський простір.

"На що спрямована ця програма? На зміцнення позицій Євросоюзу у цьому регіоні. Чи це проти російських інтересів чи ні? Про це ми будемо робити висновки лише за справами", - заявив Чижов.

Російський дипломат також зазначив, що обговорить план "Східне партнерство" на майбутній зустрічі з представниками Євросоюзу.

"Ми відстежуємо ситуацію і обговорюємо цю тему, зокрема, я буду обговорювати це на черговій зустрічі послів із трійкою ЄС", - сказав Чижов.

Нагадаємо, 3 грудня поточного року ЄС запропонував план щодо зміцнення зв'язків з Україною, Грузією та деякими іншими колишніми радянськими республіками.

План, який має назву "Східне партнерство", передбачає переговори ЄС про укладення нових договорів про співробітництво з Україною, Грузією, Вірменією, Азербайджаном, Молдовою, і Білорусією. У рамках плану також передбачається фінансова допомога шести країнам, нові торговельні угоди і спрощення візового режиму. Особливо підкреслюється важливість посилення співробітництва у сфері енергетики.

Лідери ЄС обговорять озвучені пропозиції на зустрічі у Брюсселі, яка відбудеться 11-12 грудня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.