Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Криза трохи зменшила Інтернет-аудиторію

Технології 5875 переглядів

Опубліковано - 5.12.2008 12:55 | Всі новини | Версія для друку

Криза трохи зменшила Інтернет-аудиторію
Криза трохи зменшила Інтернет-аудиторію
Кількість унікальних користувачів національного Інтернет-простору зменшилась за місяць на 1,3%, а ті що лишились - користувалися послугами мережі менше.

Українська аудиторія користувачів Інтернету (унікальних користувачів, які зробили більше одного перегляду сторінки за листопад і користувачів, які проглядали сторінки в листопаді та минулого місяця) становила у листопаді ц.р. 10,03 млн. осіб, що на 1,3% менше, аніж у жовтні 2008 року.

Такі результати наведено у звіті українського порталу Bigmir)net «Глобальна статистика українського Інтернету» за листопад 2008 року.

Географія розподілу користувачів Інтернету в листопаді свідчить, що здебільшого українські користувачі Інтернет живуть у столиці і великих містах.

Зі значним відривом від інших реґіонів лідирує Київ, на який у листопаді припадало 58,94% від усіх користувачів Інтернету в Україні. Далі йдуть: Одеса (6,57% користувачів), Дніпропетровськ (5,53%), Донецьк (5,10%), Харків (4,48%), Львів (3,78%), Запоріжжя (2,47%), Крим (2,71%). Сумарна частка цих реґіонів становила 30,64%.

На решту реґіонів України припало трохи менш як 10% користувачів Інтернету в Україні в листопаді ц.р.

Аутсайдерами за рівнем проникнення Інтернету в Україні минулого місяця стали Луцьк (0,16% користувачів), Житомир (0,19%) і Чернівці (0,18%).

Загальний час, який українські користувачі Інтернету провели в глобальній мережі, у листопаді ц.р. становив понад 3,59 млрд. хвилин, що на 11,27% менше, аніж у жовтні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.