Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЛДПР заявила, що Приходько завдає шкоди престижу Росії

Імперія «Совок» 7716 переглядів

Опубліковано - 12.03.2009 12:51 | Всі новини | Версія для друку

ЛДПР не подобаються погляди приходько. Фото з сайту Анастасії Приходько
ЛДПР не подобаються погляди приходько. Фото з сайту Анастасії Приходько
Ліберально-демократична партія Росії заявила, що вибір української співачки Анастасії Приходько як представниці Росії на Євробаченні-2009 завдає шкоди престижу країни.

"Справа навіть не в тому, що вона громадянка іншої держави, хоча сам по собі цей факт викликає обурення у наших виборців, а справа в тому, що вона відома своїми вкрай правими націоналістичними поглядами, про що вона сама не раз заявляла в ЗМІ", - сказав керівник фракції ЛДПР Ігор Лебедєв, під час засідання нижньої палати російського парламенту.

Ліберал-демократи звернулися до Держдуми з проханням підтримати протокольне доручення думського комітету з питань культури для того, щоб з'ясувати правочинність прийняття такого рішення, яке, на їхню думку, "завдає прямої шкоди престижу Російської Федерації".

Нагадаємо, 21-річна киянка Анастасія Приходько, яка стала відомою після участі в російській “Фабриці зірок-7”, перемогла в російському національному відборі на Євробачення. За Приходько у фіналі проголосували 25% глядачів і шість членів професійного журі з 11.

Напередодні Філіп Кіркоров, який минулого року написав пісню для української учасниці Євробачення Ані Лорак, заявив, що вибір Приходько в якості представника РФ на конкурсі був народним.

"Якщо громадянка Канади Селін Діон представляла на цьому конкурсі, свого часу, Швейцарію і перемогла, переможець російської Фабрики зірок Діма Колдун, якому я написав пісню, представляв Білорусь, якщо я - російський громадянин - написав пісню для української співачки Ані Лорак, чому неможливо, щоб Росію представляла українська громадянка", - сказав він.

Проти Приходько в Росії вже розпочалася ціла кампанія - бульварна преса на кшталт "Московського комсомольця" вже звинувачує Анастасію і її брата в пропаганді нацизму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.