Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Японці обігнали німців

Технології 16303 перегляди

Опубліковано - 4.04.2006 18:18 | Всі новини | Версія для друку

Toyota RAV4, Honda Civic
Toyota RAV4, Honda Civic
Американський журнал Consumer Reports оприлюднив черговий рейтинг надійності автомобилів, що представлені на ринку США. Експерти журналу не враховували ані репутацію бренду, ані вартість чи популярність тієї чи іншої моделі в американських автовласників.

Враховувалося лише одне – скільки разів за три роки пробігу авто виходило з ладу. Результати дослідження можуть виявитися для нас несподіваними: в аутсайдери рейтинга потрапили досить поважні марки.

Consumer Reports 8 років вивчав авторинок США. В його дослідження увійшли моделі, які протягом 1998-2006 року хоча б три роки продавалися на американському ринку. Були вивчені історії більш, як 1 млн. машин, і оцінки кожній конкретній моделі ставилися, виходячи з відгуків їхніх власників і даних техцентрів, які показували, скільки разів ця машина виходила з ладу. Якщо серйозно виходив з ладу двигун, трансмісія чи гальмівна система протягом цього терміну модель відкидалася в рейтингу на багато позицій вниз.

У підсумку переможцем надійності стала японська Toyota – у списку машин, що експерти Consumer Reports рекомендували б купити, 15 моделей цього бренду. Крім того, у число кращих потрапили 5 моделей марки Lexus, що є преміум-брендом японського концерну Toyota. Друге місце по надійності займає Honda – знову ж таки японский виробник. У списку найнадійніших автомобілів – девять представників цієї марки. У числі кращих відзначилися й інші японські виробники – Nissan та його американський бренд Infiniti, а також Mazda, Mitsubishi, Subaru и Acura.

Втім, їхня присутність у цьому почесному списку не є для нас сюрпризом. Японські машини відомі своєю надійністю і в нас. А от висновки дослідників щодо найбільш ненадійних автомобілів стануть несподіваними. В число гірших моделей, що експерти видання не рекомендували б купляти, потрапили марки BMW, Jaguar, Land Rover, Volkswagen, Volvo, Mercedes-Benz. Вимогливих заокеанських споживачів не влаштовує рівень надійності, представлений цими автовиробниками.

Рейтинг надійності автомобілів по-американськи (3 роки пробігу):

Найнадійніші модели в США (в алфавітному порядку):

BMW Z3, Z4
Ford Crown Victoria, Escort
Honda Accord, Civic, CR-V (всього 9 моделей)
Infiniti (5 моделей)
Lexus LS400, LS430 (всего 6 моделей)
Mazda (3 модели)
Mitsubishi Galant
Nissan Murano, Pathfinder (всего 4 модели)
Subaru Forester, Legacy, Outback, Impreza
Toyota Camry, Corolla, Land Cruiser, RAV4 (всего 15 моделей)

Найбільш ненадійні моделі в США (в алфавітному порядку):

BMW 7-ої серії, X5 (V8)
Chevrolet Blazer, TrailBlazer (всього 6 моделей)
GMC Envoy (всього 5 моделей)
Jaguar S-Type, X-Type
Land Rover Discovery
Lincoln Navigator (2 моделі)
Mercedes-Benz CLK, E-Class (V8)
Pontiac (2 модели)
Volkswagen Jetta, Passat Wagon (V6) (всього 4 моделі)
Volvo XC90

Джерело: журнал “Consumer Reports”
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.