Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Наша Україна» вижене всіх, хто не схоче йти до КОНАЄДа

Політика 14572 перегляди

Опубліковано - 4.09.2006 22:17 | Всі новини | Версія для друку

Хто не з нами, той проти нас!
Хто не з нами, той проти нас!
Керівництво фракції «Наша Україна» вимагатиме складання депутатських повноважень тими членами, які не підтримають входження до коаліції національної єдності (КОНАЄД).

"Фракція рішення ухвалила (про переговори про входження в коаліцію національної єдності): хто буде його виконувати - той буде, хто не буде – хай складає мандат і шукає інші сили, які будуть відповідати його поглядам", - сказав Роман Безсмертний журналістам після засідання фракції.

На питання, які саме санкції чекають тих, хто не підтримує коаліцію з Партією регіонів, але і не відмовиться від мандата, Безсмертний відповів: "За невиконання рішення фракції судитись я не буду – цих депутатів розсудить народ".

Він також додав, що оскільки більшість членів фракції виступили за приєднання до коаліції, то неприпустимою є ситуація, коли меншість незгодних диктуватиме свою волю.

Безсмертний повідомив, що у понеділок фракція ухвалила рішення про переговори щодо підписання нової коаліційної угоди, а також створила робочу групу з чотирьох представників фракції для узгодження тексту угоди та проведення переговорів.

За його словами, в понеділок відбулись попередні переговори з Партією регіонів, а у вівторок розпочнеться робота над текстом угоди.

"Ми приєднаємось до коаліції, якщо коаліційна угода максимально врахує програмні засади "Нашої України" – збереження зовнішнього і внутрішнього курсу держави", - сказав Безсмертний.

Він додав, що "Нашу Україну" цікавлять "як програма, так і регламент коаліції".

Зокрема, він нагадав, що у проекті коаліційної угоди, парафованому "Нашою Україною" і Партією регіонів, передбачалось існування вищої ради коаліції, до якої входив би президент Віктор Ющенко.

Всупереч заявам Олександра Мороза Безсмертний також сказав, що Партія регіонів, Соціалісти і "Наша Україна" таки підписали меморандум про створення коаліції у ніч, коли було узгоджено текст Універсалу.

Безсмертний наголосив, що в разі непідписання "Нашою Україною" коаліційної угоди, міністри від цієї політичної сили вийдуть зі складу уряду.

"У такому випадку мова йтиме про формування опозиційної сили", - додав Безсмертний.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.