Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Жириновський: Через 5 років Україна стане федеральним округом Росії

Імперія «Совок» 6505 переглядів

Опубліковано - 11.02.2010 06:02 | Всі новини | Версія для друку

Жирік хоче приєднати частину України до Росії
Жирік хоче приєднати частину України до Росії
Віце-спікер Держдуми РФ, скандальний лідер ЛДПР Володимир Жириновський, заявив, що південний схід України приєднається до Росії через п’ять років.

Про це він повідомив в ефірі радіостанції “Ехо Москви”.

"За п'ять років вони зрозуміють, що у них немає економіки. А раз немає економіки – потрібно повертатися в рідну домівку. Я це так називаю: погуляли – назад, хлопці, додому – досить, пожартували, 20 років був рентген, просвітили, хто чого вартий. Тепер назад додому", - сказав Жириновський.

"Російський дім повинен повернутися під російський прапор – тільки цього я і хочу", - додав він.

З його слів, "ідеальною" столицею України стане Львів, а "решту" російський віце-спікер пропонує повернути Росії як 8-й або 9-й федеральний округ.

"Будь ласка, створюйте українську державу в західному регіоні – Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Закарпатська область. Чернівці – це не їхнє, це ми взяли в румунів. З якого дива Чернівецька область повинна бути в складі України?" - запитав Жириновський.

Раніше Жириновський вимагав від влади України повернути йому фабрику в місті Костопіль Рівненської області, яка належала його батькам.

"Фабрика моя – з 1905 року ... Вони (Україна) ж хочуть в Євросоюз – зобов'язані повернути. Прибалтика повертає всім все, і вони повинні повертати. Я один прошу, що, важко дати? Такі вперті, обіжратися сала, і нічого не хочуть. Я писав листа Януковичу, Ющенку і Тимошенко – ніхто мою фабрику мені не повертає. Теж мені, європейці. Нехай повернуть майно", - заявив Жириновський.

Жириновський неодноразово заявляв, що буде домагатися від українського уряду повернення деревообробної фабрики у Костополі Рівненської області, що раніше належала його дідові Іцхаку Едельштейну.

У Костополі існує кілька деревообробних підприємств, проте на всіх заперечують будь-яку причетність до дідуся Жириновського.

Згідно із законодавством України, націоналізоване майно поверненню не підлягає: громадяни інших країн не мають права претендувати на власність незалежно від документів, що підтверджують їхні права.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.