Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чи можна змінити життя, перефарбувавши волосся?

Дозвілля 55501 перегляд

Опубліковано - 5.02.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Чи можна змінити життя, перефарбувавши волосся?
У кожної жінки в житті буває момент, коли вона розуміє - треба щось змінювати. Так більше продовжувати не можна. Стосунки з коханим зайшли в глухий кут, аврал на роботі, і вранці з дзеркала дивиться бліде відображення з втомленими від життя очима. Необхідно щось змінювати, але що?!

Глобальні зміни нам не під силу, змінити ставлення коханого до нас ми теж не можемо, аврал на роботі куди подіти?..

А давайте почнемо зміни з нас самих і для початку подивимося в дзеркало. Обличчя, очі, волосся... Стоп, волосся! А вірніше їх колір. Ось з цього і почнемо...

Який колір волосся приносить удачу? Який колір волосся робить нас більш бажаними і притягує погляди чоловіків?

Як з’ясувалося, на смак і на колір (в буквальному сенсі цього слова) товаришів, дійсно, немає. Одні з тих, кого я опитала, стверджували, що блондинки володіють серцями чоловіків і гаманцями, а брюнеткам підвладні вершини кар’єрного зростання. Інші, навпаки, стверджували, що недарма про блондинок так багато живих історій, про їхні «мудрості» і кокетування, а ось брюнетки - дійсно фатальні жінки. Були й ті, хто заперечував і «чорних», і «білих», віддаючи першість рудоволосим спокусницям.

Здається, я заплуталась... Щасливі, улюблені, успішні були в кожній «кольоровій» категорії.

Індивідуальний підхід - здається, ось у чому весь секрет. Колір успіху в кожної з нас свій. І універсального рецепта не існує. З чого я це взяла? З особистого досвіду і зі старого фотоальбому.

Гортаю перші сторінки. Від природи я шатенка з карими очима. Звичайний колір волосся для наших географічних широт. Звичайний колір - звичайне життя, яке нічим не відрізнялося від тисячі мені подібних.

Метаморфоза № 1. Я перефарбувалася в пекучу брюнетку. Що зі мною відбувалося? Зайвий надлом і трагізм, життя стало схожим на бразильський серіал. Синяво-чорні кучері особливого щастя в коханні не принесли. Всі люди з мого оточення, дивлячись на мене, очікували якихось фатальних вчинків. А ось мені «фатуму» не хотілося. Тому я знову змінила колір волосся.

Метаморфоза № 2. Руда бестія. З фотографій на мене дивиться руда дівчина з шаленими очима. А ось - впевнена в собі бізнес-леді в шубі біля дорогого авто. Рудий колір мені приніс скажений підйом в кар’єрі. Я була, що кажуть, «на хвилі». Стрімке кар’єрне зростання, хороша зарплата, улюблена робота, успіх і процвітання. А кохання? У коханні все теж було на «відмінно». Я зустріла коханого чоловіка, підкорила його, і з-під білосніжної фати вибивалося руденьке пасмо. Однозначно, рудий колір мені приніс і успіх, і кохання, і тріумф. Я навіть внутрішньо стала іншою - впевненою, сильною.

Довгоочікувана вагітність змусила мене розпрощатися з улюбленим рудим кольором. Оберігаючи здоров’я майбутньої дитини і будучи трохи забобонною, я відмовилася на певний час від експериментів з кольором. Але вже тоді в моїй голові народилася мрія спробувати себе в ролі блондинки.

Вагітність, радість материнства... Освоївшись з роллю мами, міцно осівши на найближчі 3 роки вдома в декреті, я раптом з подивом зрозуміла, що, адже разом з рудим кольором волосся, з мого життя пішов успіх в роботі, процвітання, внутрішня впевненість в собі і ще щось невловиме. Шатенка в дзеркалі була звичайною дівчиною, молодою мамою, люблячою дружиною. Але звичайною. І цим знову все було сказано. Щось треба змінити... Гортаючи глянцеві журнали, побачивши фото великої блондинки Мерлін Монро, я зрозуміла - хочу бути блондинкою!

Метаморфоза № 3. Не буду описувати, яких зусиль мені це коштувало. Скільки волосся було спалено і знебарвлено. Але я добилася результату. Платинова блондинка з довгим «кінським» хвостом дивиться загадково на мене з фотоальбому. Оточуючі, звикнувши до моєї перерви в кольорі, поступово стали ставитися до мене як до блондинки - не сприймаючи всерйоз. На власний жах, одного разу я раптом зрозуміла, що (хай вибачать мене всі блондинки всіх часів і народів!) історична «кмітливість» дівчат-білявок вже не тільки зовнішній прояв, але вона вражає й мій мозок. Жодних фатальних подій, жодних досягнень, жодного підйому, нібито зі знебарвленням волосся я раптом знебарвилася як особистість. Життя стало схожим на лялькову виставу, де блондинка з ляльковим обличчям здійснювала дурість за дурістю. Розвіяла я для себе і міф про магнетизм блондинок по відношенню до чоловіків - виявляється, і блондинкам дістається, і їх ображають. Життя просто стало безбарвним і випаленим, як моє волосся.

Треба щось змінювати! Знайомий перукар і салон. «Знову зміни?» - вже нічому не дивується мій майстер. А я посміхаюся і наспівую про себе слова з пісні «Прощай, моя блондинка...»

«Здрастуй, Рижик», - так зустріли мене мої домашні. У моєму житті поступово все стало налагоджуватися. Декретна відпустка підійшла до кінця, і я кажу: «Здрастуй, улюблена робота!» Я знову ніби стала собою. Сильною, спокійною, упевненою. Та й рудий колір мені до лиця...

Згадайте своє життя. Згадайте про ваші «кольорові» експерименти. В якому кольорі вам, саме вам, було найбільш комфортно і затишно? А тепер - поверніться в цей колір, поверніться в те відчуття повноти життя, де все на п’ять з плюсом і все ще попереду.

Блондинки, брюнетки, шатенки, руді - ми всі неповторні, але щасливий колір для кожної з нас тільки один. І я бажаю скоріше вам його знайти!

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.