Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сучасні раби

Цивілізаційні процеси 58536 переглядів

Опубліковано - 20.08.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Сучасні раби
Сучасний світ ділиться на дві основні касти: сучасні раби (95% населення), і сучасних рабовласників (5%) населення. Сучасне рабовласництво здійснюється в завуальованій прихованій формі. Розкриємо ці приховані механізми.

1. Економічний примус рабів до постійної роботи. Сучасний раб змушений працювати без зупинки до смерті, тому коштів, які заробляє раб за 1 місяць, вистачає, щоб оплатити житло за 1 місяць, їжу за 1 місяць і проїзд за 1 місяць. Оскільки грошей вистачає у сучасного раба завжди тільки на 1 місяць, сучасний раб змушений працювати все життя до смерті. Пенсія також є великий фікцією, тому що раб-пенсіонер віддає всю пенсію за житло та їжу, і у раба-пенсіонера не залишається вільних грошей.

2. Другим механізмом прихованого примусу рабів до роботи є створення штучного попиту на псевдопотрібні товари, які нав’язуються рабу за допомогою ТБ-реклами, піару, розташування товарів на визначених місцях магазину. Сучасний раб залучений в нескінченні перегони гонку за «новинками», а для цього змушений постійно працювати.

3. Третім прихованим механізмом економічного примусу сучасних рабів є кредитна система, за «допомогою» якої сучасні раби все більше і більше втягуються в кредитну кабалу, через механізм «позичкового відсотка».

З кожним днем ​​сучасний раб заборговує все більше і більше, тому що Сучасний раб для того щоб розрахуватися з процентним кредитом, бере новий кредит, не віддавши старий, створюючи піраміду боргів. Обов’язок, що постійно висить над сучасним рабом, добре стимулює сучасного раба до роботи навіть за мізерну плату.

4. Четвертим механізмом примусу сучасних рабів працювати на прихованого рабовласника є міф про державу. Сучасний раб вважає, що працює на державу, але насправді раб працює на псевдодержаву, тому гроші раба надходять в кишеню рабовласників (і вимиваються з держави через офшори, як це відбувається, наприклад, в Україні - прим.«Аратти»), а поняття держави використовується, щоб затуманити мізки рабів, щоб раби не задавали зайвих запитань на зразок: чому раби працюють все життя і залишаються завжди бідними? І чому раби не мають частки прибутку? І кому конкретно перераховуються гроші, що виплачені рабами у вигляді податків?

5. П’ятим механізмом прихованого примусу рабів є механізм інфляції або дефолтів, що періодично штучно влаштовуються, які не дозволяють громадянам економічно розвиватися, що вкотре розорившись, знову починають свою справу з нуля... Зростання цін при відсутності зростання зарплати раба, забезпечує приховане непомітне пограбування рабів. Таким чином, сучасний раб убожіє все більше і більше.

6. Шостий прихований механізм змусити раба безкоштовно працювати: позбавити раба засобів на переїзд і придбання нерухомості в іншому місті або в іншій країні. Цей механізм змушує сучасних рабів працювати на одному містоутворюючому підприємстві і «терпіти» кабальні умови, тому інших умов у рабів просто немає і втекти рабам нема за що та й нікуди.

7. Сьомим механізмом, який змушує раба безкоштовно працювати, є приховування інформації про реальну вартість праці раба, реальної вартості товару, який виробляє раб. І частки зарплати раба, яку забирає рабовласник через механізм бухгалтерського нарахування, користуючись незнанням рабів і відсутністю контролю рабів над додатковою вартістю, яку рабовласник забирає собі.

8. Для того, щоб сучасні раби не вимагали своєї частки прибутку, не вимагали віддати зароблене їхніми батьками, дідами, прадідами, прапрадід і т.д. є замовчування фактів розграбування по кишенях рабовласників ресурсів, які були створені численними поколіннями рабів упродовж тисячолітньої історії.

За матеріалами інтернет-видань.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Цивілізаційні процеси»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.