Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як створити «домашнього» чоловіка? Шкідливі поради

Психологія та стосунки 27807 переглядів

Опубліковано - 28.11.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Як створити «домашнього» чоловіка? Шкідливі поради
Багатьох жінок засмучує зайва чоловіча самостійність. А вже наполегливе бажання чоловіка бути главою сім’ї призводить деяких дружин мало не в істеричний стан, викликаючи різноманітні психологічні проблеми.

І жінки починають думати, що набагато краще, якби чоловік тихо лежав на дивані, дивлячись в телевізор або в газету (допускається журнал або необтяжлива для мізків книга), за командою залишав диван і мив посуд, ходив у магазин, няньчив дітей і взагалі виконував всю роботу, яку йому доручає жінка.

І щоб жодної самостійності. Жодних «Я так вирішив!». І навіть жодних «Я вважаю, що так буде краще». Чоловіки вважати не вміють, це всім відомо. А вже як саме краще, вони і зовсім знати не можуть. І, звичайно, жодних походів з друзями на пиво або, спаси нас Хранитель Вогнища, на риболовлю чи ще куди в чисто чоловічій компанії.

Подібний скарб можна виховати. Правда, доведеться докласти зусиль, адже чоловіки схильні чинити опір і боротися за свої права. Однак грамотна маніпуляція ніжними почуттями призводить до потрібного результату.

Перше, з чого потрібно починати маніпуляцію: «Якщо ти мене любиш...». «Якщо» - це дуже важливо. Це - сумнів в ніжних почуттях, у відданості. Хіба мало, що він квіти носить, кидає ласкавий погляд, промовляє ніжні слова і навіть жодного разу не сказав нічого поганого про вашу матусю. Цього недостатньо! «Якщо ти мене любиш, то зробиш ось те і ось це» - нехай кожна його дія буде доказом кохання, від якого він потім не зможе відмовитися. Більш того, нехай звикне до того, що робить все винятково через кохання до вас.

Мозоль кохання у чоловіків надто чутливий, і якщо упевнено по ньому потоптатися, то результати будуть просто дивовижні. Заради кохання чоловік готовий на багато що, а в деяких випадках навіть і на все.

Але з плином часу цього стає недостатньо. До всього можна звикнути, навіть до танців на улюбленому мозолі. І доводиться шукати інший мозоль, який ще є болісним.

Почуття відповідальності ідеально підходить, якщо потрібно змусити чоловіка відмовитися від яких-небудь звичок, а особливо - від знайомств, які не подобаються жінці. Про яких ще друзів може йти мова, якщо в першу чергу - відповідальність за сім’ю? Що означає «кращий друг потребує допомоги»? А сім’я, що, не потребує? Ще більше! У кращого друга є своя сім’я, нехай вона йому і допомагає. А якщо кожному другу допомагати, то і допомогалка може зламатися. А як же тоді сім’я? Але, щоб чоловіку зовсім не було нудно, одного-двох друзів можна йому залишити. Наскрізь позитивних, без шкідливих звичок, обов’язково сімейних. І дружити - сім’ями. Як і належить відповідальним людям.

Не забувайте, що відповідальна людина уникає дружніх посиденьок (якщо в них не бере участь дружина), не ходить з друзями на футбол, не їздить з ними на полювання і риболовлю, і навіть не грає в хокей.

До речі нагадати, у сучасних чоловіків безліч шкідливих захоплень. То вони захоплюються мотоциклами, а то гірськими лижами, скелелазінням, дайвінгом і бог знає чим ще! Все це, звичайно, не надто цікаво жінці, та й відволікає чоловіка від сім’ї, надаючи йому можливість вести якесь таємниче самостійне життя. Але головна біда не в цьому. А в тому, що чоловіки, накатавшись на гірських лижах, починають уявляти, що саме вони є головними в сім’ї, що їхнє слово - вирішальне, і навіть якщо не вирішальне, то принаймні щось означає і важить. Тому з подібними захопленнями варто боротися. Їх необхідно випалювати розпеченим залізом.
Можливий і такий варіант, - і теж з родини котячих
Можливий і такий варіант, - і теж з родини котячих
В якості розпеченого заліза якнайкраще підходить фраза: «Любий, час вже й подорослішати!» Дорослі люди не ризикують своїм здоров’ям, життям, не витрачають гроші на усілякі дурниці. Вони цілком складаються з почуття відповідальності, а їхнє життя, здоров’я і гроші належать винятково родині. Тобто - жінці.

Ну й останній цвях: «Матуся знає краще!» Чоловік не повинен бути дорослим і самостійним. Його доля - підпорядкування. Сам він - безпорадний, потребує чуйного і постійного керівництва. Про що не зайвим буде йому періодично нагадувати. Жінка завжди знає краще. І все це - на благо чоловіка, про це теж треба нагадувати.

І ось, шляхом невеликих насправді зусиль, у вашому розпорядженні опиняється чарівна болонка, яку потрібно кілька разів на день виводити на прогулянку - строго навколо будинку, та годувати вівсянкою з м’ясом - для доброго здоров’я.

Для болонки - не життя, а казка. Але справа у тому, що це - не болонка. Це - обстрижений і майже що кастрований лев. І тут можливо декілька варіантів розвитку подій.

Лев упокорюється зі стрижкою під болонку, завалюється на диван і починає життя кімнатного псика. Найчастіше такі колишні леви стають альфонсами, як і належить кишеньковій тваринці. Рідше - м’якими, безвільними матрацами, класичними подкаблучниками, які бояться сказати, що люблять каву, якщо дружина стверджує, що кава - шкідлива. Від такого чоловіка не доводиться очікувати підтримки ні за яких обставин. Лев, що стрижений під болонку, який втратив смак і сенс життя.

Прямо протилежний варіант: лев згадує, що він, дідько вас всіх забирай, що не болонка, а Цар Звірів. І не левина це справа - жерти холодну вівсянку. І гуляти на повідку теж. І одного чудового дня занадто розумна дружина опиняється з подертим повідцем в руках, а обстрижений лев тікає з усіх лап відрощувати нову гриву і пензлик на хвості.

Варіант проміжний: лев бреше. Удома він щосили зображує болонку, навіть давиться вівсяною кашею. Але варто тільки вийти за двері - і в нього тут же з’являється грива (на жаль, іноді накладна), і він доводить свою левову природу в компанії інших жінок, які не намагаються його постригти. Інші леви примудряються прожити так все життя. Вони жаліють дружину, дітей, і тому залишаються при ненависному дивані і вівсянці. Інші зрештою йдуть на волю, в пампаси.

Тому перш, ніж клацати ножицями над левовою гривою, подумайте, - а воно вам треба? Чи не краще відданий лев, який заради вас готовий на будь-який левиний подвиг? Адже саме за нього ви виходили заміж - за лева. Так навіщо вам болонка, або ще гірше - кролик, який тільки і може, що розмножуватися?
На тему сьогодення. На жаль, - це багато в чому справедлива характеристика сучасних українських чоловіків…
На тему сьогодення. На жаль, - це багато в чому справедлива характеристика сучасних українських чоловіків…

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.