Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Історія України з погляду астрології. Початок кінця Київської Русі

Історія 74051 перегляд

Опубліковано - 24.02.2006 | Всі публікації | Версія для друку

Андрій Боголюбський. Автор скульптури - М.М. Герасімов, російський антрополог і археолог скульптор
Андрій Боголюбський. Автор скульптури - М.М. Герасімов, російський антрополог і археолог скульптор
Вятичі сильно відрізнялися менталітетом від русичів. Тому і втік Андрій Боголюбський у рідний Володимир, зрозумівши, що після смерті батька йому не втримати престол. Та найголовніша причина та, що в Києві йому було все чуже. Народжений у Володимирі від половчанки і вихований в іншому культурному середовищі, він не сприймав менталітет Тельця.

У 988-му році князь Володимир іде походом на Крим. Захопивши місто Корсунь, він починає вимагати у Візантійських братів-імператорів їхню сестру собі у жони. Там же Володимир зі своєю дружиною і похрестився (Цесарівна не бажала одружуватися з язичником). Нептун увійшов в знак Стрільця. Це далекі краї, країни, подорожі... Але також духовність і релігія.

На жаль, церква попалила язичницькі книжки, знищивши прадавню історію дохристиянської Русі. Дійшла до нас тільки “Велесова книга”. А нас постійно запевняли, що грамоту русам принесли болгари Кирило та Мефодій. Вони тільки модифікували букви і писали ними святі книжки. Як легко ми відмовляємося від спадщини своїх прадідів! Справді цікаво, усе геніальне, що придумане українцями, завжди привласнювалося чужинцями, не залишаючи права на протест. А чи самі українці вимагали поваги до своїх геніальних земляків?

Безумовно, нападки на “Велесову книгу” будуть постійними як російськими вченими, так і нашими «чесними манкуртами» з вченими ступенями на кшталт з роду Толочків. Що стосується російських вчених, що перекладали древнє «срочеси» як портки (мабуть, від срачесів), то текст їхній зазвучав: «І зняли ми портки і голими кинулися в битву з ворогами!» Але срочеси — це древня сорочка. А відомо, що слов'яни знімали сорочки і йшли в рішучі бої з голими грудьми, демонструючи ворогу зневагу до смерті і свою фїзичну силу. І таких огріхів повно в перекладі росіян. Можна вивчити санскрит, а мови древніх українців і не знати!

Візантійська церква була дуже агресивна та проімперськи налаштована. Ось чому візантійські ченці проявляли таку нетерпимість і ненависть до усього руського і в першу чергу до руської культури. Був і інший мотив. Волхви як духовна частина народу зберігали надзвичайно глибокі знання великої і славної історії свого народу, яка сягала пам'яті до десяти тисяч років, якщо вірити “Велесовій книзі”. Який народ міг би похвалитися такими знаннями? А щоб ідеологічно підкорити русів, Візантійська імперія вогнем і мечем нищила історію інших предків.

Канонічна церква була заснована на лівацько-агресивній течії християнства, яку Римська, а потім Візантійська імперії використовували як політичне та ідеологічне знаряддя поневолення народів. Тобто, вона відійшла від ідеології перших християн, які сповідували любов, ненасильство і самопожертву, яку дав їм Ісус Христос. Ось чому канонічна церква так несамовито і жорстоко розправлялася з "єретиками", які наслідували перших християн.

997 року транзитний Плутон став в опозицію до натального Сонця. Велика небезпека нависла над Руссю. Печеніги знову вдерлися на руські землі. Володимир утік у Новгород, але згодом, привівши з собою варягів і новгородців, відбив навалу. Транзитний Юпітер, який опинився у VІІІ-му домі смерті, допоміг Русі в критичну годину.

5 квітня 1015 року помер князь Володимир. Транзитний Уран з'єднався з натальним Сонцем (зміна влади, поворот в політиці). Транзитний Сатурн увійшов в Х-й Дім і став у квадрат до натального Урану. Престиж держави впав. Проблеми з владою. Сам Сатурн — управитель ХІІ-го Дому, тобто ізоляція влади, дія сильних таємних ворогів.

Святополк, старший син Володимира, порушивши заповіт батька про успадкування престолу, вбиває своїх братів, чим дає початок міжусобицям. Уперше в боротьбі за владу князі звертаються за допомогою до зовнішніх ворогів (печенігів, ляхів), ставлячи власні інтереси понад існування держави. Почало спрацьовувати прокляття волхвів.

Але транзитний Плутон, який з часом з'єднався з натальним Нептуном у Х-му Домі, допоміг цього разу побачити небезпеку в державі і дав можливість прийти на престол Ярославу Мудрому. Поєднання Плутона і Нептуна дає глибинне, інтуїтивне розуміння глобальних процесів, які відбувалися в державі. Перше, в чому Ярослав проявив мудрість, це скасував боргове рабство. (Дуже велика частина киян та мешканців інших міст була в цьому рабстві у євреїв, які давали з лихвою гроші або товари на 200 %. Тобто за мішок позиченого зерна треба було повернути єврею два мішки, а то й три. Це була свідома кабала. І все це було пов'язане розвинутою мережею, яка охоплювала широкі верстви населення). Друге, Ярослав встановив закони, які упорядковували життя держави, чим себе і прославив, бо цей статут послужив основою для прийняття в майбутньому Литовського статуту – литовці з часом запозичили багато законів у русів.

У 50-х роках ХІІ-го століття Володимиро-суздальський князь Юрій Довгорукий декілька разів, запросивши половців, намагався захопити Київ. Але чернігівці і кияни відбили цей натиск. Як пише літопис, кияни, вигнавши Юрія у Суздаль, розгромили найнятих ним половців і звільнили багато християнських душ із полону. В той час на суздальській і рязанській землі християнства майже не було, крім княжої верхівки. І все ж, скориставшись моментом, коли помер Київський князь Ізяслав, якого він не зміг подужати, Довгорукий заволодів престолом. "Тої ж зими (1154 рік) рушив був Юрій в Русь, почувши про смерть Ізяславову". Чи треба наголошувати, що Володимиро-суздальський князь Юрій Довгорукий рушив разом з половцями на Русь! Про яку Київську Русь йде мова?

Андрій Боголюбський, син Юрія Довгорукого, скориставшись тим, що батько сидить на Київському престолі, без дозволу таємно втік у Володимир, викравши з Вишгорода, резиденції Київських князів з часів Ольги, ікону Богородиці. Цю ікону подарував Києву Царград, і була вона на Русі найсвятішою і мала велику енергетичну силу. Писав її сам Лука, а тепер вона у Москві. Транзитне Сонце тоді було в опозиції до транзитної Ліліт. Ясно, шо кияни не могли тоді нічого вдіяти.

Але після смерті Юрія Довгорукого мешканці Києва та інших руських міст повиганяли володимиро-суздальців, а де і побили. Не могли русичі змиритися з нахабною поведінкою суздальців-монголоїдів, з тим, що ті, хто платив Києву данину, тепер їх грабує. Крім того, вятичі сильно відрізнялися менталітетом від русичів. Тому і втік Андрій Боголюбський у рідний Володимир, зрозумівши, що після смерті батька йому не втримати престол. Та найголовніша причина та, що в Києві йому було все чуже. Народжений у Володимирі від половчанки і вихований в іншому культурному середовищі, він не сприймав менталітет Тельця.

Для чого потрібна була Андрію Боголюбському найсвятіша ікона Русі? Річ утім, що він задумав організувати політичний центр на володимиро-суздальській землі на противагу Києву зі столицею у Володимирі. А для цього треба було мати ідеологічне обгрунтування і енергетичну (духовну) підтримку. Незабаром він порозганяв усіх своїх родичів і оголосив, що правити буде сам. З цього моменту можна вважати, що у Володимиро-Суздальському князівстві почав формуватися майбутній російський етнос.

У 1169 році транзитний Плутон став в опозицію до натального Нептуна, транзитний Марс став у квадрат до Місяця. Тяжка розплата, кров, навала... 12 березня війська Володимиро-Суздальського князя Андрія Боголюбського разом зі Смоленським і половцями напали на Київ, взяли його силою і влаштували різню. На три дні Київ був відданий військам на пограбування. Вбивали, ґвалтували, грабували і палили все підряд. Були спалені і пограбовані усі церкви, майже всі будови. Живих киян відвели в полон у Володимир. Розлучали батьків і дітей. Крики і голосіння стояли над Києвом!

З Києва вивезли все золото і коштовності, на які Володимирський князь почав швидко будувати у Володимирі і Суздалі церкви, прикрашаючи їх київськими іконами. За те і назвали його Боголюбським. Тоді ж була вивезена шапка Мономаха, яку подарував Великому князеві Володимиру Мономаху його дід – візантійський імператор Костянтин IX Мономах. Будівничих і ремісників теж пригнали з Києва, які й навчили суздальців будувати хати зрубом, бо жили ті в напівземлянках і клали колоди між двома стовбурами, а також виготовляти цеглу і класти стіни. Чи не нагадує це читачеві прелюдію до азіатського шабашу хана Батия?

Ось звідки взялося у росіян “Золоте кільце” церков, яким вони так пишаються, і ось яким чином потрапили до них київські святині. Прагнення пограбувати і привласнити залишилось у росіян і донині, а головне – це вирішувати свої проблеми за чийсь рахунок. Це буде повторюватися протягом всієї їхньої історії... Справа в тому, що в історичній карті майбутніх росіян Місяць перебував у Скорпіоні – а це означає підсвідоме прагнення цього народу привласнювати чуже, помста, хитрість, зневага до чужих почуттів і традицій та, головне, приховування справжньої мети.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Історія»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.